Mortal Kombat vs DC Universe

Készül már a sorozat nyolcadik része, mely várhatóan 2008. novemberében fog megjelenni.
Típus: Akció, Mortal Kombat, Verekedõs

Mortal Kombat vs DC Universe - újabb kivégzések

Joker kivégzése után következzen Wonder Woman, Shang Tsung és Superman egy-egy kivégzése a hamarosan megjelenő Mortal Kombat vs. DC Universe-ből.

Mortal Kombat vs DC Universe - új játékelemek

Hamarosan itt a Mortal Kombat vs DC Universe, melyben igen pikáns csatákat vívhatunk majd - erről árulkodik az új játékelemeket bemutató friss trailer is.

Mortal Kombat vs DC Universe - lesz gyűjtői kiadás

Stílusosan Kollector's Edition alcímmel érkezik a Mortal Kombat vs DC Universe fanatikus képregény és Mortal Kombat rajongóknak szánt, gyűjtői változata idén novemberben.

Mortal Kombat vs DC Universe - doboz és képek

Megjelent a Midway által fejlesztett Mortal Kombat vs DC Universe dobozfotója, valamint új képeket is megcsodálhattok a remeknek ígérkező játékról.

Friss képek szombat délutánra

Banjo Kazooie, Batman, FIFA, Golden Axe, Guitar Hero, Mortal Kombat, Wipeout és a sor még nem ért véget - itt a szombati galériafrissítés!

Mortal Kombat vs DC Universe karakterek

A Midway által fejlesztett Mortal Kombat vs DC Universe című játékban a két különböző univerzum harosai mérik össze erejüket. Lássuk, kik is ők!

Újabb friss képek landoltak a galériában

Mai felhozatalunkban van Armored Core, FIFA, Mortal Kombat, PixelJunk, Ratchet & Clank, STALKER, Wipeout és Worldshift. Kellemes böngészést!

Ebéd utáni galériafrissítés sztárokkal

Mai galériafrissítésünkben igazi sztárokat köszönthetünk. A felhozatalban van Demigod, Killzone, Mortal Kombat, Pure, Spore és Starcraft is!

Mortal Kombat vs DC Universe - te kivel vagy?

Ősszel jelenik meg a Mortal Kombat legújabb része, melyben a készítők egymásnak eresztik a népszerű torna és a DC Comics univerzum legismertebb szuperhőseit.

GC 2008: A tizedik videóözön

Elérkezett a tizedik videóözön, amelyben szerepel a Spore, Vampire Rain: Altered Species, Mercenaries 2, Far Cry 2, Ratchet & Clank Future: Quest for Booty stb.