Mortal Kombat vs DC Universe

Készül már a sorozat nyolcadik része, mely várhatóan 2008. novemberében fog megjelenni.

Mortal Kombat vs DC U - videón az összes fatality

Láthattunk már pár kivégzést a héten megjelent új Mortal Kombat részből, de hála egy rajongói videónak, most megtekinthetjük az összeset.

A heti játékmegjelenések

Remek hét várt ránk ezúttal is, hiszen az elkövetkezendő napokban érkezik az új Call of Duty, a Wrath of the Lich King, a Mirror's Edge és a Hello Kitty Daily is.

Mortal Kombat vs DC Universe - újabb kivégzések

Joker kivégzése után következzen Wonder Woman, Shang Tsung és Superman egy-egy kivégzése a hamarosan megjelenő Mortal Kombat vs. DC Universe-ből.

Mortal Kombat vs DC Universe - új játékelemek

Hamarosan itt a Mortal Kombat vs DC Universe, melyben igen pikáns csatákat vívhatunk majd - erről árulkodik az új játékelemeket bemutató friss trailer is.

Mortal Kombat vs DC Universe - lesz gyűjtői kiadás

Stílusosan Kollector's Edition alcímmel érkezik a Mortal Kombat vs DC Universe fanatikus képregény és Mortal Kombat rajongóknak szánt, gyűjtői változata idén novemberben.

Mortal Kombat vs DC Universe - doboz és képek

Megjelent a Midway által fejlesztett Mortal Kombat vs DC Universe dobozfotója, valamint új képeket is megcsodálhattok a remeknek ígérkező játékról.

Friss képek szombat délutánra

Banjo Kazooie, Batman, FIFA, Golden Axe, Guitar Hero, Mortal Kombat, Wipeout és a sor még nem ért véget - itt a szombati galériafrissítés!

Mortal Kombat vs DC Universe karakterek

A Midway által fejlesztett Mortal Kombat vs DC Universe című játékban a két különböző univerzum harosai mérik össze erejüket. Lássuk, kik is ők!

Újabb friss képek landoltak a galériában

Mai felhozatalunkban van Armored Core, FIFA, Mortal Kombat, PixelJunk, Ratchet & Clank, STALKER, Wipeout és Worldshift. Kellemes böngészést!

Ebéd utáni galériafrissítés sztárokkal

Mai galériafrissítésünkben igazi sztárokat köszönthetünk. A felhozatalban van Demigod, Killzone, Mortal Kombat, Pure, Spore és Starcraft is!