Mortal Kombat vs DC Universe

Készül már a sorozat nyolcadik része, mely várhatóan 2008. novemberében fog megjelenni.
Típus: Akció, Mortal Kombat, Verekedõs

GC 2010: Mortal Kombat vs. Street Fighter - talán

Bár újabban mindenki a Street Fighter- és Tekken-univerzumok összehozásáról beszél, érdemes megemlíteni, hogy a Mortal Kombat atyja, Ed Boon már tíz évvel ezelőtt megkereste a Street Fighter készítőit egy esetleges crossover címmel kapcsolatban - nektek tetszik az ötlet?

7 perces új Mortal Kombat koncepciófilm

Láthatóan komolyra vették a figurát az új Mortal Kombat filmmel. Sötét hangulat, szabadon engedett brutalitás, és nulla mitológia jön át a kisfilmből.

Játékokat is készítene a Resident Evil rendezője

Paul W.S. Anderson, a Resident Evil és a Mortal Kombat rendezője szeretné összehozni a film és a játékok világát, így a jövőben ezen fog dolgozni.

Úton a harmadik Mortal Kombat film?

A sokadik pletykát hallottuk a minap egy harmadik Mortal Kombat film kapcsán: a hírek szerint a Warner Oren Uziellel tárgyal a forgatókönyv megírásáról.

Haza eladási toplista - élen a Need for Speed: Shift

Várható volt, hogy az új Need for Speed: Shift is kapásból a legnépszerűbb játékok között nyit majd, azonban a World of Warcraft trónfosztására mi sem számítottunk.

Megalapították a DC Entertainmentet

Talán a Disney és a Marvel legújabb közös akciója miatt alapította meg a Warner Bros. a DC Entertainmentet, melyet a Warner Premiere elnöke irányít majd.

Mortal Kombat vs DC Universe - mégsem lesz DLC

A korábbi tervekkel ellentétben még sem kap új karaktereket a legutóbbi Mortal Kombat, noha a DLC fejlesztése már majdnem a végéhez ért.

Többen is érdeklődnek a Midway iránt

A Midway csődeljárására több nagy kiadó szeme is felcsillant, ugyanis már három jelentkező is akadt, akik szívesen felvásárolnák a stúdiót és játékait.

Elégedetlenek a Mortal Kombat fejlesztői

Elégedetlenségüket fejezték ki a Mortal Kombat fejlesztői a kiadóval szemben, s még az is megtörténhet, hogy ott hagyják a Midwayt, s másik kiadóhoz vándorolnak.

Eladó a Mortal Kombat, nagy bajban a Midway

A Midway nem is oly rég mondott le a The Wheelman terjesztéséről, ám ez sem volt elég, hogy megmentse a céget a csődtől, a Mortal Kombat is eladó lett.