Mortal Kombat vs DC Universe

Készül már a sorozat nyolcadik része, mely várhatóan 2008. novemberében fog megjelenni.

Mortal Kombat vs DC - Superman színre lép

Batman, Scorpion és SubZero után megmutatták végre a Mortal Kombat vs DC Universe negyedik, már bejelentett karakterét, Supermant is. Összesen öt új kép érkezett.

Mortal Kombat vs DC Universe - az első trailer

A tegnapi bejelentés után meg is érkezett az első előzetes a sokak által kíváncsian várt Mortal Kombat vs DC Universe-ből. Néhány ingame jelenetet is láthatunk.

Mortal Kombat vs DC Universe

A képregények, rajzfilmek és egyéb, képzeletszülte mesék világában nem ritkaság, hogy két univerzum főszereplőit egyszer csak egymásnak eresztik. Gondoljunk csak a filmvásznon is látott Aliens vs. Predatorra és Freddy vs. Jason-ra, vagy a már sokkal szűkebb rétegeket elérő Marvel Zombies vs. The Army of Darkness-re, King Kong vs. Godzilla-ra, Marvel vs. Capcom-ra, Wolverine vs. Spider-Man-re, Archie meets The Punisher-re és Batman vs. Dracula-ra.

Mortal Kombat vs DC Universe bejeletés

A Midway Games ma hivatalosan belentette, hogy a korábban Mortal Kombat 8 néven futó projekt végleges neve Mortal Kombat vs DC Universe lesz.

Hamarosan leleplezik az új Mortal Kombat-ot

Elindult a nyolcadik Mortal Kombat teaser oldala, jelen pillanatban viszont nem is a közelgő bejelentés, hanem a website a hír fő érdekessége.

Készül a harmadik Mortal Kombat mozi

Rendezője, Chris "Mink" Morrison árult el néhány érdekességet a következő Mortal Kombat filmadaptációról, mely várhatóan 2010-ben kerül a mozik vásznaira.

Egyesülne a Midway és az Eidos?

Nemrég több cég is ajánlatot tett az Eidosnak, illetve azt birtokló SCi-nek egy esetleges fúzió kapcsán, a legújabb pletykák szerint pedig újabb jelentkező van soron.

A Mortal Kombat miatt halt meg egy 7 éves lány?

A héten meghalt egy hétéves kislány, miután nővére a Mortal Kombat jeleneteit felelevenítő verekedés közben ittassága miatt nem tudta hol a határ...

PC-re is készül a Mortal Kombat nyolcadik része?

Jó pár év eltelt már azóta, hogy számítógépen Mortal Kombat-ot játszottunk: a negyedik rész langyos teljesítménye után, a készítők nem erőltették a dolgot...

Újabb késések és megerősítések Midway-fronton

Késik az Unreal Tournament 3, csúszik a Stranglehold és a BlackSite: Area 51 PS3-as változata, megerősítették a Mortal Kombat 8 készültét.