Mortal Kombat vs DC Universe

Készül már a sorozat nyolcadik része, mely várhatóan 2008. novemberében fog megjelenni.
Típus: Akció, Mortal Kombat, Verekedõs

Kedd délutáni galériafrissítés

Újfent jelentkezünk szokásos, heti galériafrissítésünkkel. Ezúttal inkább sportjátékokban vagyunk erősek, de akad sok más érdekesség is, érdemes meglesni.

Mortal Kombat vs DC Universe hírek, szereplőlista

A Midwayes srácok felfedtek több szereplőt is a Mortal Kombat vs DC Universeből - a részleges listán és a friss képeken kívül pár újdonságra is fény derült.

Mortal Kombat vs DC - Superman színre lép

Batman, Scorpion és SubZero után megmutatták végre a Mortal Kombat vs DC Universe negyedik, már bejelentett karakterét, Supermant is. Összesen öt új kép érkezett.

Mortal Kombat vs DC Universe - az első trailer

A tegnapi bejelentés után meg is érkezett az első előzetes a sokak által kíváncsian várt Mortal Kombat vs DC Universe-ből. Néhány ingame jelenetet is láthatunk.

Mortal Kombat vs DC Universe

A képregények, rajzfilmek és egyéb, képzeletszülte mesék világában nem ritkaság, hogy két univerzum főszereplőit egyszer csak egymásnak eresztik. Gondoljunk csak a filmvásznon is látott Aliens vs. Predatorra és Freddy vs. Jason-ra, vagy a már sokkal szűkebb rétegeket elérő Marvel Zombies vs. The Army of Darkness-re, King Kong vs. Godzilla-ra, Marvel vs. Capcom-ra, Wolverine vs. Spider-Man-re, Archie meets The Punisher-re és Batman vs. Dracula-ra.

Mortal Kombat vs DC Universe bejeletés

A Midway Games ma hivatalosan belentette, hogy a korábban Mortal Kombat 8 néven futó projekt végleges neve Mortal Kombat vs DC Universe lesz.

Hamarosan leleplezik az új Mortal Kombat-ot

Elindult a nyolcadik Mortal Kombat teaser oldala, jelen pillanatban viszont nem is a közelgő bejelentés, hanem a website a hír fő érdekessége.

Készül a harmadik Mortal Kombat mozi

Rendezője, Chris "Mink" Morrison árult el néhány érdekességet a következő Mortal Kombat filmadaptációról, mely várhatóan 2010-ben kerül a mozik vásznaira.

Egyesülne a Midway és az Eidos?

Nemrég több cég is ajánlatot tett az Eidosnak, illetve azt birtokló SCi-nek egy esetleges fúzió kapcsán, a legújabb pletykák szerint pedig újabb jelentkező van soron.

A Mortal Kombat miatt halt meg egy 7 éves lány?

A héten meghalt egy hétéves kislány, miután nővére a Mortal Kombat jeleneteit felelevenítő verekedés közben ittassága miatt nem tudta hol a határ...