Mortal Kombat vs DC Universe

Készül már a sorozat nyolcadik része, mely várhatóan 2008. novemberében fog megjelenni.
Típus: Akció, Mortal Kombat, Verekedõs

GC 2008: A kilencedik videóözön

A kilencedik összeállításban látható a Midnight Club: Los Angeles, This is Vegas, The Chronicles of Spellborn, Mirrors Edge, Resident Evil 5 stb.

GC 2008: Az első nagy galériafrissítés

Szép nagy adag screenshot érkezett a GC-ről. Van itt Call of Duty, Endwar, Far Cry, Killzone, Mortal Kombat, Resident Evil, meg minden más finomság.

A negyedik adag videó a Comic-Con 08-ról

Újabb csokor videó gyűlt össze a napokban zajló Comic-Con 08 rendezvényről, köztük rengeteg gameplay bemutatóval a legjobb címekről.

E3 2008: A nyolcadik videócsokor

Elérkezett a nyolcadik videócsokor, amelyben helyet kapott a Quantum of Solace, a Spider Man: Web of Shadows, a Call of Duty: World at War és a Madworld stb.

E3 2008: Mortal Kombat vs DC Universe trailer

Nemrégiben lehetett arról hallani, hogy lesz egy bizonyos Mortal Kombat játék, de egy másik univerzummal vegyítve, amely nem más, mint a DC Universe.

Mortal Kombat vs DC Universe - brutális küzdelem

Az új képeken megcsodálhatunk néhány csatajelenetet, amelyekből a Mortal Kombat epizódokra jellemző brutalitás sem maradhat el.

Kedd délutáni galériafrissítés

Újfent jelentkezünk szokásos, heti galériafrissítésünkkel. Ezúttal inkább sportjátékokban vagyunk erősek, de akad sok más érdekesség is, érdemes meglesni.

Mortal Kombat vs DC Universe hírek, szereplőlista

A Midwayes srácok felfedtek több szereplőt is a Mortal Kombat vs DC Universeből - a részleges listán és a friss képeken kívül pár újdonságra is fény derült.

Mortal Kombat vs DC - Superman színre lép

Batman, Scorpion és SubZero után megmutatták végre a Mortal Kombat vs DC Universe negyedik, már bejelentett karakterét, Supermant is. Összesen öt új kép érkezett.

Mortal Kombat vs DC Universe - az első trailer

A tegnapi bejelentés után meg is érkezett az első előzetes a sokak által kíváncsian várt Mortal Kombat vs DC Universe-ből. Néhány ingame jelenetet is láthatunk.