Mortal Kombat vs DC Universe

Készül már a sorozat nyolcadik része, mely várhatóan 2008. novemberében fog megjelenni.
Típus: Akció, Mortal Kombat, Verekedõs

Mortal Kombat vs DC Universe

Még általánosba jártam, mikor ment a Mortal Kombat 3 láz. Emlékszem haverommal biciklizés után mindig benyomtunk pár szendvicset, majd leültünk a Super Nintendo elé, és 7-ig abba sem hagytuk a játékot. És ez így ment az egész nyári szünetben. Azóta persze eltelt pár év, a technika majdhogynem a Star Trek szintjére fejlődött, én megkomolyodtam, de még mindig meglágyul a szívem, ha az MK-ra gondolok. Talán ezért is akkora öröm számomra, hogy megérkezett az új rész!

Eladta a Midway Gamest a Redstone

Hiába bizonygatják a Midway fejesei, hogy cégük új játékai megoldják a pillanatnyi gondokat, a csapat hatalmas adósságai miatt ez nem lesz egyszerű feladat.

Mortal Kombat vs DC U - videón az összes fatality

Láthattunk már pár kivégzést a héten megjelent új Mortal Kombat részből, de hála egy rajongói videónak, most megtekinthetjük az összeset.

A heti játékmegjelenések

Remek hét várt ránk ezúttal is, hiszen az elkövetkezendő napokban érkezik az új Call of Duty, a Wrath of the Lich King, a Mirror's Edge és a Hello Kitty Daily is.

Mortal Kombat vs DC Universe - újabb kivégzések

Joker kivégzése után következzen Wonder Woman, Shang Tsung és Superman egy-egy kivégzése a hamarosan megjelenő Mortal Kombat vs. DC Universe-ből.

Mortal Kombat vs DC Universe - új játékelemek

Hamarosan itt a Mortal Kombat vs DC Universe, melyben igen pikáns csatákat vívhatunk majd - erről árulkodik az új játékelemeket bemutató friss trailer is.

Mortal Kombat vs DC Universe - lesz gyűjtői kiadás

Stílusosan Kollector's Edition alcímmel érkezik a Mortal Kombat vs DC Universe fanatikus képregény és Mortal Kombat rajongóknak szánt, gyűjtői változata idén novemberben.

Mortal Kombat vs DC Universe - doboz és képek

Megjelent a Midway által fejlesztett Mortal Kombat vs DC Universe dobozfotója, valamint új képeket is megcsodálhattok a remeknek ígérkező játékról.

Friss képek szombat délutánra

Banjo Kazooie, Batman, FIFA, Golden Axe, Guitar Hero, Mortal Kombat, Wipeout és a sor még nem ért véget - itt a szombati galériafrissítés!

Mortal Kombat vs DC Universe karakterek

A Midway által fejlesztett Mortal Kombat vs DC Universe című játékban a két különböző univerzum harosai mérik össze erejüket. Lássuk, kik is ők!