Mortal Kombat vs DC Universe

Készül már a sorozat nyolcadik része, mely várhatóan 2008. novemberében fog megjelenni.
Típus: Akció, Mortal Kombat, Verekedõs

Csődeljárást kezdeményezett a Midway

Szép lassan, de halad az elkerülhetetlen felé a Midway: a rendkívül eladósodott cég fizetésképtelensége miatt a Chapter 11 keretében csődeljárást kezdeményezett.

Kelendő a Mortal Kombat vs DC Universe

A Midway a minap bejelentette, hogy legújabb játékuk, a Mortal Kombat vs DC Universe már több, mint 1.8 millió példánya talált gazdára világszerte.

Haladékot kapott a Midway

Durván egy hónap haladékot kapott a haláltusát vívó Midway adósságainak visszafizetésére; a cégnek ezt az időt kell kihasználnia némi extra profit termelésre.

Lezárult az év játéka szavazás

A Bazi Nagy Évértékelés alkalmával arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyek voltak 2008 legjobb játékai. Következzenek hát az eredmények!

HWSW: Haláltusát vív a Midway Games

Az egyik klasszikusnak számító videójáték-fejlesztő cég, a Midway Games számára is nehezen átvészelhető a válság - írja Nagytestvérünk, a HWSW.

Egyre nagyobb bajba kerül a Midway

Szorul a hurok a Midway nyaka körül: bár elemzők szerint ez nem fog megtörténni, elvben odáig súlyosbodhat a helyzet, hogy felszámolják a céget.

Mortal Kombat vs DC Universe

Még általánosba jártam, mikor ment a Mortal Kombat 3 láz. Emlékszem haverommal biciklizés után mindig benyomtunk pár szendvicset, majd leültünk a Super Nintendo elé, és 7-ig abba sem hagytuk a játékot. És ez így ment az egész nyári szünetben. Azóta persze eltelt pár év, a technika majdhogynem a Star Trek szintjére fejlődött, én megkomolyodtam, de még mindig meglágyul a szívem, ha az MK-ra gondolok. Talán ezért is akkora öröm számomra, hogy megérkezett az új rész!

Eladta a Midway Gamest a Redstone

Hiába bizonygatják a Midway fejesei, hogy cégük új játékai megoldják a pillanatnyi gondokat, a csapat hatalmas adósságai miatt ez nem lesz egyszerű feladat.

Mortal Kombat vs DC U - videón az összes fatality

Láthattunk már pár kivégzést a héten megjelent új Mortal Kombat részből, de hála egy rajongói videónak, most megtekinthetjük az összeset.

A heti játékmegjelenések

Remek hét várt ránk ezúttal is, hiszen az elkövetkezendő napokban érkezik az új Call of Duty, a Wrath of the Lich King, a Mirror's Edge és a Hello Kitty Daily is.