Warhammer 40.000: Dark Millenium PC

Korábban MMO-nak készült a Vigil Games új fejlesztése, végül anyagi okokból single és multis örömöket egyaránt kínáló játék lett belőle.

2013-ban jöhet a Warhammer 40K MMO

A napokban egy nagy rakás infó látott napvilágot a Warhammer 40.000: Dark Millenium Online kapcsán, s bár a THQ cáfolta, hogy az értesülések hitelesek lennének, mi mindenesetre érdekesnek tartottuk őket: állítólag a harcrendszer a Space Marine-re emlékeztet majd, az engine-t pedig a Darksiderstől vették át.

A Warhammer Online köszöni jól van

A Mythic fejese, Eugene Evans azt nyilatkozta nemrégiben, hogy a Warhammer Online: Age of Reckoning a terveknek megfelelően működik tovább, dacára annak, hogy az EA inkább a The Old Republicra gyúr rá mostanság. Még nem éri meg ingyenes modellre váltani.

További Warhammer 40.000 játékok a THQ-tól

A Warhammer-rajongók megnyugodhatnak: a következő években is meg fogják kapni az adagjukat, legalábbis ha a THQ-n és a Warhammer-jogokat birtokló Games Workshopon múlik, a két cég ugyanis éppen most hosszabbította meg a kettejük között eddig is kiválóan működő kapcsolatot.

Frissítette megjelenési ütemtervét a THQ

A kiadó vezérigazgatója, Brian Farrell leplezte le a cég legnagyobb húzócímeinek várható megjelenési időpontját, amire szükség is volt, elvégre az amerikai befektetők nem voltak elragadtatva az utolsó bevételi eredményektől. A THQ-nak szüksége van arra, hogy leporolja a Saints Row 3-at és a Warhammer-jogokat.

E3 2010: Bemutatták a Warhammer 40.000 MMO-t

Hosszú várakozás után végre bemutatta a THQ a Darksiderst is jegyző Vigil Games új játékát, a Warhammer 40.000 univerzumban játszódó MMORPG-t.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

Koncepciós rajzok a Warhammer 40K MMO-ról

A Vigil Games által fejlesztett MMO már évek óta fejlesztés alatt áll, ám mindeddig nem sokat láthattunk belőle. Ma néhány új koncepciós rajz érkezett a játék kapcsán.

Warhammer 40.000 MMORPG készül

A minap GameSpot megtudta a THQ-tól, hogy a licenszjogok birtoklása révén megbízásukból egy Warhammer 40.000-világban játszódó MMORPG készül.