Guild Wars 2 PC

A Guild Wars második része a Prophecies és az Eye of the North kiegészítők története után náhány száz évvel játszódik.
Típus: MMORPG

E3 2015: A harmadik galériafrissítés

Az E3 utolsó napján sem csalódik az, aki screenshotra vágyik. A mai gyűjtésbe a Caffeine, a Sniper: Ghost Warrior 3, a Godzilla, az XCOM 2, a Fable Legends és a Tony Hawk 5 került bele. S ez még csak a kezdet!

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén egyetlen ökölszabály működik a játékiparban: ne jelents be semmit, mert úgysem fognak hinni neked, inkább rukkolj elő valamilyen marhasággal, hadd nevessen mindenki! Itt gyűjtjük a legjobb poénokat.

Egy hétig ingyenes a Guild Wars 2

Ha eddig kimaradt volna az ArenaNet nagysikerű MMORPG-je, akkor holnaptól egy héten át kötöttségek nélkül merülhetsz el Tyria világában. Többféle karakter, érdekes küldetések és véletlenszerű események várnak rád.

Melyik free-to-play játékra költünk a legtöbbet?

Kis statisztika következik: a Superdata elemzése szerint átlagosan a World of Tanks-re költünk a legtöbbet a PC-s free-to-play játékok közül, utána a Team Fortress 2 és a Guild Wars 2 következik.

Látnivalókon a Guild Wars 2: Origins of Madness

Hamarosan új küldetések látnak napvilágot a Guild Wars 2-höz, az Origins of Madness az utolsó négy csomag első darabja, melyek a jelenleg is futó living-world sztoriszálhoz kapcsolódnak. Nézzük meg közelebbről!

Új fejezet kezdődik a Guild Wars 2 történetében

A népszerű MMORPG sztoriszála hamarosan lezárul, s utána egy új fejezet kezdődik a játék életében. A finálé után egészen más elfoglaltság után nézhetnek a feltápolt karakterek.

Ingyen van a hétvégén a Guild Wars 2

Hamarosan betölti az első születésnapját a Guild Wars 2, ennek apropóján a hétvégén bárki kipróbálhatja az ArenaNet játékát - elegendő egy egyszerű regisztráción átesni hozzá.

Az elmúlt idők legjobb PC játékai (x)

Partnerünk, a Konzolok Szervize készített nektek egy rövid válogatást az elmúlt egy év legsikeresebb PC-s játékaiból. Ha számítógépen játszol, akkor ezeket a címeket nem hagyhatod ki!

Az NCsoft is lecsapott az Unreal Engine 4-re

A koreai játékkiadó is licencelte a negyedik generációs Unreal Engine-t, és nem titkoltan MMORPG-t fejlesztene az új motorral. A NCsoft több játéka is az Epic Games engine-jeit használja.

Nem lesz több magyar játékeladási toplista

A hazai játékeladások toplistájának szerkesztői bejelentették, hogy 2013-tól már nem szolgálnak heti összesítésekkel a magyarországi játékértékesítésekről. A 2012-es évösszegző listával búcsúztak.