Guild Wars 2 PC

A Guild Wars második része a Prophecies és az Eye of the North kiegészítők története után náhány száz évvel játszódik.
Típus: MMORPG

Ilyen lesz a beszélgetés a Guild Wars 2-ben

Habár valószínűleg a beszélgetési rendszer nem az a dolog, ami a legtöbbeket érdekli a Guild Wars 2-vel kapcsolatban, ezért megpróbálom egy kicsit feldobni: mindkét új bemutatóban látszik egy-egy csöcsös csaj is! Amúgy meg a rendszer sem rossz egyébként.

Még idén indul a Guild Wars 2 zárt bétája

Rengeteg rajongó várja már lélegzetét visszafojtva a Guild Wars 2 megjelenését, sokan a megváltót és az MMO-műfaj megreformálóját látják benne, mely végre megtörheti a World of Warcraft egyeduralmát. A fejlesztők azonban nem kapkodnak, arra viszont ígéretet tettek, hogy még idén indul a zárt béta.

Guild Wars 2 - negyven perc az MMO-k jövőjéről

Az ArenaNet nem kapkodja el túlzottan a Guild Wars 2 fejlesztését, mely akkor indult el, amikor a 2005-ben megjelent első rész kiegészítői landoltak a boltokban. Bárhogy is vesszük, ez két évtized, s nem is múlt el nyomtalanul. A játék úgy néz ki, mintha egy offline RPG-vel lenne dolgunk.

Sárkányölés a Guild Wars 2-ben

Az egyre újabb és újabb videókkal csak egyre jobban kiábrándulunk a Star Wars: The Old Republicból. Ami mellesleg oda vezethet, hogy a Guild Wars 2-t játszva kell kielégítenünk MMO-s igényeinket. Az új játékmenet felvétel ráadásul nagyon hangulatos, és remekül néz ki.

GC 2011: Fergeteges látnivalók a Guild Wars 2-ről

A Guild Wars második része is méltán állhat be a GamesCom legjobbjai közé, a most érkezett ötperces trailer és a temérdek kép annyira meggyőző, hogy szívünk szerint már most rávetnénk magunkat a játékra. Persze ez nem lesz olyan egyszerű, a játék ugyanis még mindig nem rendelkezik végleges dátummal.

Guild Wars 2 - víz alatti csihipuhi-montázs

Ahogy arról a múlt hétvégén beszámoltunk, az ArenaNet hatalmas tenger alatti világot kreált a Guild Wars 2-ben, melyet a játékosok egy speciális légzőkészülék segítségével be is barangolhatnak. Egyedi küldetések szólnak ide, vízi szörnyekkel, fulladás nélkül. Lássuk mozgásban is!

Vízalatti csaták a Guild Wars 2-ben

Az ArenaNet fejlesztője, Jonathan Sharp egy elég érdekes posztot dobott ki a Guild Wars 2 hivatalos oldalára. Eszerint a népszerű MMO folytatásában a víz alá merülhetünk, hogy ott is adjunk az ellenség arcának. Lemerülhetünk, úszhatunk - anélkül, hogy a levegővétellel foglalatoskodnánk.

Nem kap dobozos kiegészítőket a Guild Wars 2

Új üzleti modellel rajtol el a Guild Wars második része, az eredeti játékkal ellentétben a folytatáshoz nem jelenik majd meg különálló, dobozos kiegészítő, minden extrát digitálisan szerezhetünk be a Guild Wars 2 online boltjából. Persze ez nem jelenti azt, hogy a rajongók gyérebb tartalomra számíthatnak.

Guild Wars 2 - bemutatkozik a mérnök karaktere

A NCsoft és az ArenaNet leleplezte a Guild Wars 2 utolsó előtti foglalkozását, a mérnököt. Az engineer karakterek nem csak pisztolyokat, puskákat és pajzsokat használhatnak a harcok során, de olyan spéci cuccokat is bevethetnek, mint a gránát, a lángszóró vagy éppen a letelepíthető ágyú.

Extra biztonságosra tervezik a Guild Wars 2-t

Nem csak a PlayStation Networköt és a Sony Online Entertainmentet ért támadások miatt, de az ArenaNet több biztonsági szolgáltatást is be akar vezetni a Guild Wars 2 megjelenéséig. A fejlesztők nem árultak el konkrét részleteket, de azt már most leszögezték, hogy a biztonság elsődleges szerepet tölt be náluk.