Guild Wars 2 PC

A Guild Wars második része a Prophecies és az Eye of the North kiegészítők története után náhány száz évvel játszódik.
Típus: MMORPG

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.

10 perces videón látható a Guild Wars 2

2007-ben, az Eye of the North kiegészítővel együtt jelentették be a Guild Wars 2-t, s úgy tűnik, ennyi év elteltével végre kezd összeállni a játék: az ArenaNet és az NCsoft büszkén mutogatják a programot. Egy nyúlfarknyi teaser előzetes és egy masszív, 10 perces videó érkezett a Guild Wars 2-ből.

Guild Wars 2 - előzetesen az emberiség otthona

Rég volt már, hogy egy előzetes szimplán ledöbbentett, de most ez a helyzet. A Guild Wars 2 nem csak brutálisan hangulatosnak tűnik, de egész egyszerűen gyönyörű is. A most kiadott trailer az emberiség utolsó menedékhelyét, Krytát mutatja be. Szeretnék odaköltözni, legalább egy kis időre.

Guild Wars 2 - magyar petíció a honosításért

Egy magyar diák fejéből pattant ki a roppant dicsérendő kezdeményezés, melynek nyomán egy petíciót nyújtott be az ArenaNet felé. A kérvény célja az, hogy hazánkban magyar feliratokkal ellátott Guild Wars 2 jelenjen meg. 400 aláírás már összegyűlt, s ha ékes anyanyelvünkön szeretnéd játszani kedvenc MMO-dat, írd alá Te is!

GC 2010: A Gran Turismo 5 volt a legjobb

Hivatalosan is kiosztották a GamesCom legjobbjainak járó elismeréseket: a díjakról döntő független zsűrinek a Gran Turismo novemberben érkező ötödik része tetszett a leginkább, az autóverseny két kategóriában is győzedelmeskedni tudott. A Move-ot is jutalmazták, a Sony legnagyobb örömére.

Guild Wars 2 - harcba száll a ranger is

Továbbfolyik a Guild Wars 2 "jómunkásembereinek" bemutatása: ezúttal a rangerről rántották le a leplet a készítők a játék hivatalos honlapján.

Hétfő délutáni galériafrissítés

E heti galériafrissítésünkben olyan címek szerepelnek, mint a DJ Hero 2, a Dragon Ball: Raging Blast 2, a Kane & Lynch 2 vagy a Madden NFL idei része.

Guild Wars 2 - bemutatkozik a warrior

A Guild Warsot több, mint 5 éve adták ki, és nemsokára itt a folytatás. A sok World of Warcraft-klón mellett az ArenaNetes fiúk mindig is egyediségre törekedtek...

Guild Wars 2 - bemutatkozik az elementalista

Évekig az MMO-k örökös másodikaként beszéltek a Guild Warsról. A játék most ünnepli az ötödik születésnapját, és még mindig igen népszerű a játékosok körében.

Guild Wars 2 - a fajok bemutatása

Tyriában pár hónap múlva ismét felelevenednek a harcok! A régi világ megváltozott, azok, kik régen egymás ellen harcoltak, most össze kell, hogy fogjanak.