Guild Wars 2 PC

A Guild Wars második része a Prophecies és az Eye of the North kiegészítők története után náhány száz évvel játszódik.
Típus: MMORPG

Az élen nyitott itthon a Guild Wars 2

Remekül nyitott itthon a Guild Wars 2, a játék azonnal a legkeresettebb címmé vált a magyar játékosok körében. Meglepően jól rajtolt a Madden NFL 13 is: az idei szezont feldolgozó amerikai focis játék a hetedik lett. Itt az ősz, úgy tűnik, a játékeladási toplistán is pörögnek az események.

Máris egymilliónál tart a Guild Wars 2

Noha a Guild Wars második része csak tegnap rajtolt el, a játékhoz korábban hozzáférők létszáma alapján már tudnak eladási számokat mondani a fejlesztők, akik egyúttal ezzel magyarázzák azt is, hogy az első napokban nem volt éppen sima a játékélmény. Már dolgoznak a hibák kijavításán, mondják.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nyár utolsó hete következik, bárhonnan nézzük, ami egyúttal azt is jelenti: a következő napokban már valamivel több érdemi megjelenésre számíthatunk, mint korábban. Lesz egy raklapnyi DLC, jön az új Madden NFL, és el ne feledjük: a héten élesednek a Guild Wars 2 szerverei is!

Befutottak a Guild Wars 2 intrói

Kézközelben van a várva-várt Guild Wars 2 megjelenése - az utolsó bétateszt a hétvégén zajlik le. Az ArenaNet most pedig közzétette az MMO-ban szereplő négy faj bevezető animációit, melyek egy igazán emlékezetes kaland képét festik le előttünk, s egyben a háttértörténetről is lehull a lepel.

Guild Wars 2 - Jeremy Soule négy lemezen

Nemcsak a gyűjtői változaton keresztül lehet majd hozzájutni a Guild Wars 2 soundtrackjéhez, a játék zenei aláfestéséből egy négylemezes kiadás is megjelenik, amit 30 dollárért vesztegetnek. Ami még fontosabb, hogy az anyagért Jeremy Soule felelős, aki az első példányokat dedikálja is!

Megvan a Guild Wars 2 megjelenési dátuma

Egy igen régi adósságát törlesztette ma az ArenaNet, amikor is leközölte a Guild Wars 2 véglegesnek tűnő megjelenési dátumát. A hosszú évek óta vár jeles nap kereken két hónap múlva esedékes - talán az idei MMO-k legkiemelkedőbb darabjával lesz dolgunk nyár végén.

Guild Wars 2 - a tárgykészítés művészete

A sajtó munkatársai már javában nyomják a Guild Wars 2 aktuális bétaverzióját, innen származik a következő felvétel is, melyben a fegyver- és páncélkészítés rejtelmeibe vezetnek be bennünket. A nagyközönség egyébként rácuppant a kétnapos bétaregisztrációra, már egymillióan jelentkeztek.

Holnapig jelentkezhetsz a Guild Wars 2 bétára

Az ArenaNet fellőtte a Guild Wars 2 nyílt bétatesztjének regisztrációs oldalát. Ha kedvet érzel arra, hogy idő előtt kipróbáld a várva-várt MMO-t, jelentkezz. Fontos tudni, hogy még egy napig él a link, utána végleg lemaradsz róla. Bár a rendszer túlterhelt, mégis érdemes próbálkoznod!

Konzolokra is megjelenhet a Guild Wars 2

Az NCsoft korábban mindig cáfolta a pletykákat, miszerint konzolos változat készülne a Guild Warsból, igaz, azt nem zárta ki, hogy egyszer majd készülhet ilyen verzió. A kiadó most egy üzleti konferenciahíváson gyakorlatilag megerősítette, hogy a Guild Wars 2 konzolokon is megjelenik.

Guild Wars 2 - tavasszal indul a nyílt béta

Az ArenaNet végre előrerukkolt a Guild Wars 2 megjelenés előtti ütemtervével, ez alapján még tavasszal elindul a játék publikus bétatesztje, és a premierre is sor kerül az idei év folyamán. A 2012-es premierről már korábban is szó esett, eddig azonban ezt nem erősítették meg hivatalosan.