Guild Wars 2 PC

A Guild Wars második része a Prophecies és az Eye of the North kiegészítők története után náhány száz évvel játszódik.
Típus: MMORPG

Ma indul a Guild Wars 2 halloweeni mókája

Jól járnak a Guild Wars 2-rajongók, elvégre ma rajtol el a játék első nagyobb tartalmi bővítése, a Shadow of the Mad King. A közelgő Mindenszentek ünnepe Tyria világába is beette magát: kapunk négy, Halloween-témájú actot, új PvP-bajnokságokat és ehhez kapcsolódó cuccokat. Tekintsd meg a teasert!

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Továbbra is a FIFA 13 vezeti a hazai játékeladási toplistát, a magyar játékosok még mindig focizni akarnak, és ez így is marad egy darabig. A rivális Pro Evolution Soccer 2013 is megérkezett a legjobb tíz közé, de a dobogóhoz kevés volt az eladások száma, a hatodik helyre futotta csak neki.

Itthon is élen nyitott a FIFA 13

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a FIFA 13 világszerte jól szerepelt, több mint négymillió példányt adtak el belőle az első napokban; úgy tűnik, Magyarországon is remekül indított a focis játék. Az új rész a legkeresettebb játék volt a megjelenésekor, még az új World of Warcraft-kiegészítőt is megelőzte.

Adj nevet a PlayON logójában szereplő figurának!

Mindig is díjazzuk azokat az ötleteket, amikor olvasóink ilyen-olyan nyereményekkel gazdagodhatnak, még akkor is, ha nem kell túlzottan megerőltetni magukat. A PlayON nyereményjátékot indít, amiben a logójában szereplő figurafejhez keres nevet és testet. Megéri részt venni az akcióban!

Az élen nyitott itthon az F1 2012

Alig jelent meg a Codemasters F1-es játéka, máris átvette a vezetést a hazai játékeladási toplistán, ezzel olyan címeket utasított a háta mögé, mint a Guild Wars 2 vagy a Diablo harmadik része. Úgy fest, sokakat érdekelt az F1 2012, az meg már más kérdés, hogy most miként vélekednek róla.

Guild Wars 2 - választ kapsz a kérdéseidre

Szépen fogy a Guild Wars 2 - főleg, hogy már újra lehet kapni a boltokban. Biztosan vannak még olyanok, akik hezitálnak a vásárláson, az ArenaNet most szeretné megkönnyíteni a dolgukat. "Mi fán terem a Guld Wars 2" - erre a kérdésre kapjuk meg a kimerítő választ egy trailer keretében.

Sims-kiegészítő vezeti a hazai toplistát

A The Sims 3 legújabb kiegészítője vezeti a hazai játékeladási toplistát, ezzel a természetfeletti erőkre összpontosító csomag olyan címeket előzött meg, mint a Guild Wars 2 vagy a FIFA 12. A toplista maradékát a szokásos slágercímek töltik fel, kisebb helyváltoztatásokkal találkozhatunk csupán.

Guild Wars 2 teszt

A Destiny’s Edge céh legendás tagjai egyszer már megakadályozták, hogy az Ősi Sárkányok elpusztítsák a világot, ám a hősök csoportja mára széthullott. Zhaitan, az egyik bestia most újra készen áll arra, hogy leszámoljon Tyria lakosaival. Több ezer kalandor hivatott arra, hogy egyesítse a dicső céhet és megismerje saját küldetését.

Már kétmillió vásárlónál tart a Guild Wars 2

Alig jelent meg két hete, óriási népszerűségnek örvend a Guild Wars második része. Mint ismert, a NCsoft a tökéletes online élmény érdekében kénytelen volt korlátozni az eladásokat, mostanra viszont újra kapható a játék, a hír pedig kétmillió fölé tornászta az eladások számát.

Guild Wars 2 - újra kapható digitálisan

Az idei év legnagyobb MMORPG-durranása, a Guild Wars 2 újra megvásárolható közvetlenül az ArenaNettől, miután hosszabb időre felfüggesztették az árusítását. A szerverek egyszerűen nem bírták szuflával a beáramló játékosokat, az üzemeltetőknek rendbe kellett szedniük magukat.