Független fejlesztőre bíznák a Condemned 3-at

  • Írta: zoenn
  • 2015. február 3.
  • Hír
Link másolása
Nincs akadálya a Condemned-sorozat folytatásának, legalábbis a jogtulajdonos szerint. Jace Hall több évig volt a Monolith Productions vezérigazgatója, de már elhagyta a csapatot. A Condemned 3-at egy indie csapatra bízná.

A Condemned jogaival teljes egészében Jace Hall, a Monolith Productions egykori vezérigazgatója rendelkezik. Ez a stúdió készítette a Condemned: Criminal Originst és a Condemned 2: Bloodshotot, a legutóbbi rész 2008-ban jelent meg PS3-ra és Xbox 360-ra, azóta csend honolt a horrorjáték háza táján.

Jace Hall nemrégiben írt Facebook-bejegyzése bizakodásra adhat okot, lévén az úriember kerek-perec kijelentette, egy tehetséges független csapat kezében újjászülethet a széria. Hall ugyan sajátjaként tekint a frencsájzra, de jelenleg más dolgokra összpontosít, így nincs ideje saját kezébe venni a harmadik rész fejlesztését. Pont ezért számít egy feltörekvő indie csapatra, amely átvehetné azt.

Noha egy indie csapat nagyon nehezen keltheti fel a média figyelmét, a marketinggel is gondok adódhatnak, ám ez a cím elég híres ahhoz, hogy legyen rá kereslet, a műfajban pedig még vannak lehetőségek.

Hall egy rakás támogatói kommentet kapott a posztja után, remélhetőleg hamarosan jön egy csapat és ötleteivel meggyőzi a jogtulajdonost.

22.
22.
crytek
#18: Bombázni kéne őket , hogy adják ki a FEAR 1-et full HD remake-remastered with Unreal Engine 4@Dx12 supportal!
Egyből visszatérnének az elitbe!
19.
19.
Volt 2. belole?
Tok kimaradt, pedig az elso tetszett.
Az volt vele egyedul a bajom, hogy az elejen meg kellet nyomozgatni (nehany fele kutyu meg biszbasz volt) de fel ora utan mar csak csapkodas volt, letepett szekrenyajtoval, kitepett, csovel stb.
A vegere meg tok elborult a jatek.
18.
18.
Neo1989
#1: Ja 1 FEAR 4-et azt hegeszthetne már valaki. Nekem 3 spec nem jött be de az 1-2 és a kiegészítők az igen.
17.
17.
Dízel
Ez egy kib....tt jó játék. Nem csak maga a játékmechanika, de maga a story is magával ragadó. imádtam a nyomozós részeket, kár hogy nem volt benne több. egy sima egyszeri ellenséggel is élvezet volt harcolni, de nem azért mert nehéz vagy mert könnyű lett volna, hanem egyszerüen elvezet volt a játék minden pillanat.
A story meg 10/10. Egy egyszerű nyomozásból akkora psziho thriller kerekedik, hogy azóta beleremegek. ez nem egy fosos indie cim volt hanem AAA thriller!
16.
16.
DON GONDOCS
Majd ez is úgy jár mint az új alone in the dark meg haunted hause.
14.
14.
A Pulyka
#2: A lenyeget senki sem mondja el. Ez egy jo kis nyomozgatos, horroros atmoszferaba oltoztetett thriller. Holtesteket vizsgalunk meg, akikrol meg kell allapitanunk, mi tortent veluk, ez olyan L.A. noire-rosan tortenik, csak persze brutalisabban meggyilkolt tetemekkel.A kozelharcok nagyon elvezetesek, szinte minden szart hasznalhatsz utofegyverkent, bowlinggolyotol kezdve, a jatekbabaig. Vannak mindenhol instant kivegzohelyek is, ezek meg olyan Manhunt-osak. A lovoldozes viszont egy kicsit bugyuta, bar meg lehet szokni. Mindenkeppen egy remek hangulatu jatek, nekem nagyon bejott a masodik resze :)
13.
13.
Habbobitas
Hát nekem az Outlast iszonyú nagy csalódást okozott, pont mint a Machine for pigs.
Meglepődtem, hogy ettől félnek annyira?
Annyira elrontja szerintem a félelemfaktort, hogy van körülöttünk egy csomó ember és egyik se támad meg.
9.
9.
Habbobitas
Csinállják már végre az elsó is zseniális volt. A második meg még jobb. Nem fostam még annyit játékon, mint azon. A babagyár, brrrr, meg amikor a lakatlan házba megyünk és jön egy veszett medve úr isten........ Várnám nagyon.
8.
8.
Macifasz
#6: Ne is mond, bár lehet be kéne szerezni Ps3-ra...ha még kapható egyátalán.
7.
7.
SwordFish
Outlast egy nagy sz.r, nem tudom miért azt hozza mindenki példaként ha horror-ról van szó.
6.
6.
pjoco
Outlastnál ezrszer parásabb. :D Voltak részek mikor kiugrottam a székből úgy megijdetem. Életem talán egyik legjobb horror játéka. Akinek kiamradt potólja. Mai napig megállja a helyét. Haragszom is nagyon hogy a második rész nem jött PC-re.
5.
5.
Macifasz
#4: Igen is meg nem is. :-D Stílusban olyan, de még is picit más. Sokkal lassabban, az elején kisebb adagokban adagolja a feszültséget mint az Outlast. Emiatt hosszabb is, és a para faktora is magasabb.. Legalább is számomra az volt, pedig csípem az Outlast is. :-)
4.
4.
godach
#3: Tehát hasonlításképp: Outlast?
3.
3.
Macifasz
#2: Túlélő horror-thriller FPS. Én az első résszel játszottam csak, és iszonyat para, hátborzongató hangulata és atmoszférája van végig. Nekem nagyon bejövős volt.
2.
2.
godach
Nekem kimaradt. Mind. Miez?
1.
1.
crytek
Jóféle várom.

Valamit kezdhetnének már a FEAR-el is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...