Újabb Sony-pletykák egyenesen Londonból

  • Írta: rolmanus
  • 2008. november 24.
  • Hír
Link másolása
Tegnap tartották a "Sony Computer Entertainment Staff Annual Briefing" nevű belső eligazítást Londonban, ahol sok új dolgot mutattak be, természetesen zárt ajtók mögött.
Tegnap tartották a "Sony Computer Entertainment Staff Annual Briefing" nevű belső eligazítást Londonban, ahol sok új dolgot mutattak be, természetesen zárt ajtók mögött. Az egyik résztvevő inkognitóban kikotyogta a látottakat a D+PAD magazinnak, s bár az információk emiatt nem hivatalosak és biztosak, de elég valószínűek.
  • 2009 márciusában PlayStation 3 árcsökkenés várható, természetesen a Killzone 2 megjelenésével is kapcsolatba hozható az időzítés. David Reeves azt is elmondta, hogy a PS3 jobban szerepelt Európában, mint az Xbox 360, ezért megpróbálnak több figyelmet fordítani az öreg kontinensre.
  • Tovább fejlesztik a PSN-t. Feltételezhetően a nemrégiben elért 14 milliós határ megütése miatt döntöttek úgy, hogy érdemes több pénzt ölni a rendszerbe.
  • A Sony a kis hordozható kedvencet, a Playstation Portable-t sem fogja elhanyagolni, feltehetőleg még 2009-ben megérkezik a PSP-s LittleBigPlanet és a Motorstorm széria is felüti a fejét a zsebkonzolon.
  • 30 másodperc erejéig bepillantást nyerhettek a jelenlévők az Uncharted 2-be! A hallottak alapján látvány terén olyan lenyűgöző lehet, mint az első rész volt.
  • Bemutatták a God of War III-at is, mely olyan hihetetlenül gyönyörűen nézett ki, hogy nem lehetett megállapítani, hogy amit néznek az gameplay vagy CGI animáció.
15.
15.
Menthix
#14, szerinted hova kéne fejlődnie a PS3-nak?

Hardveresen szétalázza az egész konzol mezőnyt!

Az Xbox360-at csak azért veszik, mert több játék van rá "hála" a micro***nak.

PS3 rulz, de akkor inkább PC :D
14.
14.
Auchen
én maradok a jó öreg pc és nintendo ds mellett, a psp sose jött be nekem, engem nem érdekel,hogy jobba grafja, hát a mostani psp elég szarul áll 20-30%-os a részesedése míg a többi 70-80% a nintendo kézikonzoláé
13.
13.
csery8
Hogy lehet kapni beta-hoz meghívót? Olvastam hogy sokan kaptak
12.
12.
jtrencsenyi
Mikor volt padlón a PS?! Például most is majdnem ott van. Ahhoz képest, hogy a PS2 magasan verte az összes többi konzolt, most a PS3 szerény 22%-os piaci részesedéssel rendelkezik a Wii 48%-val szemben. Jelenleg a z Xbox360 29%-on áll. Mi ez, ha nem a padló? Van még hová feljönniük...
11.
11.
rolmanus
11: Ez csak természetes :)
10.
10.
@darkking@
én nagyon remélem hogy a GOW 3-at 1080p-ben adják ki :)
9.
9.
G Logan
A home biztos beindul jövö honapban én is és még haverom is kapot meghivot a betara, jó de ha jó látom a stuffok fizetősek lessznek. A hirhez pedig nekünk is meg mutathanák a god3 mat remélem ugyan olyan jó lessz mint elödjei.
8.
8.
kasy
#6. Egyet értek.

#8. Látod ezért van nekem király életem! :D
7.
7.
Zolaegerszeg
6: szintén

mehetnek a fenébe a psn fejlesztésével meg az árcsökkentssel és miegymással de egy god of war III videót és egy megjelenési dátumot már szívesen látnék
6.
6.
@darkking@
Engem itt legjobbna a GOD OF WAR 3 ÉRDEKEL :) istenem csak jönne már ki élek halok érte :)
5.
5.
rolmanus
Eleinte az árral volt a baj egy jó évig nagyjából. Utánna már kezdett beindulni a szekér, és azóta szép lassan, de talpraálltak.
4.
4.
boldi89
elég idöbe kapcsol a sony hogy áldozni kell a playstationra eddig mit csináltak?? nem csoda hogy sokan elpártolnak a pstől!
3.
3.
tOMiiiiK@
Összeladásban egy kicsivel vezet az Xbox, de amugy a PS eddig egész évben jobb eladásokat produkált világszinten (is), bár az utóbbi időkben az árcsökkenés miatt az Xbox jobban fogy.
2.
2.
Vincenzo
A Sony mondjuk kezdhetné az Európára való figyelem fordítást egy Home megjelenéssel(mondjuk az még USA ban sincs) és a videoszolgáltatás Európára való kiterjesztésével. A PSP-s LittleBigPlanet és Motorstrorm meg készülhetne gőzerővel mert már rég volt nagy cím PSPre és ez a 2 engem érdekel.
1.
1.
Glek
Nah most akkor ki vezet Európában? :) Ha jól emlékszem az MS szerint ők. Összes eladott konzolok szintjén biztosan, max a jelenlegi eladásokat vezetheti a Sony.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...