STALKER: Clear Sky

Az 1986-os csernobili atomkatasztrófát alternatívan feldolgozó STALKER második része, mely a reaktor robbanásának idejére kalauzol el minket, bemutatva ezzel az első játék előzményeit!
Típus: FPS

Nagy karácsonyi nyereményjáték a GK-n

Nagy karácsonyi nyereményjátékunkban eredeti játékokat, gazdagon felszerelt ajándékcsomagokat, és az Überkonzol jóvoltából egy Xbox 360-at is nyerhetsz!

STALKER: Clear Sky

A Zóna nem mindig volt olyan, mint tavaly, ahogy a Shadow of Chernobylben megismertük, a készítők kapva a hányatott sorsú játékuk sikerein, most előálltak a folytatással, vagyis az előzménnyel, ami a Clear Sky címet viseli. Minden, ami hiányzott az alapjátékból, most bekerült az új fejezetbe - egy seregnyi megvalósítatlan ötlet és formula, történet-kiegészítés – amitől végre teljes képet kaphatunk erről a lehangoló, mégis hívogató világról, ahol a stalkerek, mint szerencsevadászok és banditák vívják egymás elleni harcukat, akár a mindennapos mutáns-hordákkal, vagy az anomáliákkal teli fertőzött rákfenéjű környezettel.

A jövő heti játékmegjelenések

Újfent izgalmas hétnek nézünk elébe: jön a Star Wars: The Force Unleashed, a szinkronos Crysis Warhead, a Warhammer Online és a Pure is.

Újabb friss képek landoltak a galériában

Mai felhozatalunkban van Armored Core, FIFA, Mortal Kombat, PixelJunk, Ratchet & Clank, STALKER, Wipeout és Worldshift. Kellemes böngészést!

Késik a STALKER: Clear Sky magyar verziója

A STALKER: Clear Sky hazánkban magyar szinkronnal kerül a boltok polcaira, a lokalizált változat megjelenése azonban sajnos pár hetet késni fog.

Ebéd utáni galériafrissítés - desszert nélkül

A mai galériafrissítés felhozatala a következő: Fairytale Fights, Hearts of Iron III, Monster Lab, Runes of Magic, Supreme Commander és STALKER: Clear Sky.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - nehéz kezdet

Oroszországban és Ukrajnában augusztus 22-én hivatalosan is megjelent a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, míg nekünk szeptember elejéig kell várnunk a boltokba kerülésre.

GC 2008: A harmadik videóözön

A harmadik összeállításban szerepel a Dawn of War 2, S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, Aion: Tower of Eternity, Killzone 2, Resistance 2 valamint Anno 1404.

Késik a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Kisebb csúszásról számolhatunk be, ugyanis a GSC Game World bejelentette, hogy a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky megjelenését eltolták szeptember ötödikére.

STALKER: Clear Sky - DX9 versus DX10 képek

A PCGH oldal munkatársainak lehetőségük volt kipróbálni a Clear Sky majdnem kész verzióját, és ha már így esett, csináltak nekünk egy-két összehasonlító képet is.