STALKER: Clear Sky

Az 1986-os csernobili atomkatasztrófát alternatívan feldolgozó STALKER második része, mely a reaktor robbanásának idejére kalauzol el minket, bemutatva ezzel az első játék előzményeit!
Típus: FPS

Kiszivárgott a STALKER: Clear Sky E3-as demója

Galád szoftverkalózok ellopták, majd kiszivárogtatták a világhálóra a STALKER: Clear Sky majd 500 MB-ot nyomó E3-as demóját.

STALKER: Clear Sky és a DX10

Augusztus 29-én újra beléphetünk a Zónába, újra összecsaphatunk a szörnyűséges lényekkel és küzdhetünk a túlélésért ebben a kegyetlen világban.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - nyaralás a Zónában

Nem kell sokat várni már arra, hogy mindenidők egyik legtovább készülő játékának, a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl a folytatása megjelenhet.

Májusban jelenik meg a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Úgy tűnik, valóban nem kell több évet várni a S.T.A.L.K.E.R. folytatására, a Steam "kámingszún-listája" szerint májusban már megvásárolható lesz a Clear Sky.

GDC 2008: Az első nagy adag screenshot

Megérkezett a Game Developers Conference első nagy screenshot adagja. Rovatunk premier részében a kiállítás előtti napok felhozatalát próbáltuk összeszedni.

STALKER: Clear Sky - friss képek a galériában

Új képek érkeztek a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl folytatásáról. A Clear Sky időközben új kiadót kapott, a Koch Media gondoskodik majd a játék terjesztéséről.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - friss látnivalók érkeztek

A tavaly megjelent S.T.A.L.K.E.R. következő részét júliusban jelentették Clear Sky címen, melyről tizenegy friss képet kaptunk a minap.

MMO-t csinálna a S.T.A.L.K.E.R.-ből a GSC

Bár konkrétumok egyelőre nincsenek, a GSC Gameworld srácai gondolkodnak rajta, hogy a Csernobilban játszódó FPS egy későbbi része MMO lesz majd.

Konzolokra is fejlesztenének a STALKER alkotói

A S.T.A.L.K.E.R.-ről és a Cossacks-játékokról elhíresült GSC Game World a jövőben nagy valószínűséggel az újgenerációs konzolokra is fog fejleszteni.

STALKER: Clear Sky

Ezúton szeretnék gratulálni minden vérbeli STALKER-rajongónak, amiért tűkön ülve, de kibírta azt a hat évet, míg a GSC FPS-e végre boltokba került. Kívánom nekik, hogy az újonnan bejelentett részre fele ennyit se kelljen várniuk, mert a Clear Sky nagyon ütősnek ígérkezik.