STALKER: Clear Sky

Az 1986-os csernobili atomkatasztrófát alternatívan feldolgozó STALKER második része, mely a reaktor robbanásának idejére kalauzol el minket, bemutatva ezzel az első játék előzményeit!
1355335215

A bitComposernél vannak a S.T.A.L.K.E.R.-jogok

Örömhírrel szolgálhatunk a S.T.A.L.K.E.R.-rajongóknak. Ha már úgy vélekedtél, hogy soha nem készül új rész a népszerű posztapokaliptikus címhez, akkor nagyon tévedsz. A bitComposer szerezte meg a játékos jogokat.
1343825407

A Bethesda veszi át a S.T.A.L.K.E.R.-t?

Ütős pletyka látott napvilágot a minap, noha az érintettek nagyban tagadnak egyelőre. Az a blogger, aki annak idején a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztésének leállítását is megszellőztette, most arról számolt be, hogy a Bethesda vette át a játéksorozat jogait. Mi lesz ebből?
1338815176

E3 2012: Új stúdiót csinál az ex-STALKER brigád

Habár hivatalosan még nem erősítették meg, minden jel arra mutat, hogy a GSC GameWorld munaktársai újra összeállnak, és egy másik stúdiót alapítanak. Az új brigád neve Union Studio lehet, és már ki is szivárgott az első kép az általuk készített shooterből.
1335528000

Nincsenek a Bethesdánál a STALKER-jogok

Tovább kavarog a pletykafolyam a STALKER körül. A GSC Game World bezárt, az interneten pedig elkezdtek terjengeni a hírek, miszerint a Bethesda rögtön lecsapott a játék tulajdonjogaira. A hivatalos álláspont szerint ugyan erről szó sincs, de, mint tudjuk, nem zörög a haraszt...
1323535422

Bezárt a GSC, nem lesz S.T.A.L.K.E.R. 2

Bár formálisan még nem jelentették be, a hírek szerint az ukrán GSC lehúzta a rolót, és így a S.T.A.L.K.E.R. második része sem készül majd el. Az infókat egy ukrán lap szállította, ezeket a fejlesztők először cáfolták, majd különböző fórumokon maguk is megerősítették, hogy vége van a csapatnak.
1289476828

S.T.A.L.K.E.R. TV-sorozat készül a GSC-nél

Mivel a multiplatform STALKER 2-ről a puszta létezésén kívül semmi érdemlegeset nem tudunk, addig az ukrán GSC fejlesztőcsapata egy filmsorozattal kedveskedik a rajongóknak, mely hű marad a játék által felállított ismérvekhez. Némileg minimalista, ámde velejéig sötét hangulat és akció. Trailer is van már.
1264530360

Hazai eladási toplista - negyedik az új Army of Two

Negyedik helyen nyitott a legújabb eladási toplistán a két hete boltokba került Army of Two: The 40th Day. Három ok miatt csúszott le a dobogóról.
1263809100

Hazai eladási toplista - az idei év első hetéről

Az idei év első eladási toplistája sem hozott túl sok meglepetést, az élboly gyakorlatilag még mindig ugyanazokból áll össze, akikből hetekkel ezelőtt is.
1243177320

S.T.A.L.K.E.R.: Anthology bejelentés és új képek

A GSC GameWorld nemrég bejelentette, hogy piacra kívánja dobni az ezüst kiadású S.T.A.L.K.E.R: Antology-t, amely tartalmazza eddigi játékaikat.
1236014040

Elemzők szerint csődbe mehet a THQ is

Elemzők szerint a THQ-nak 50 százaléka esélye van a túlélésre, máskülönben ő lehet a Midway után a következő nagynevű a cég, amely csődbe megy.