STALKER: Clear Sky

Az 1986-os csernobili atomkatasztrófát alternatívan feldolgozó STALKER második része, mely a reaktor robbanásának idejére kalauzol el minket, bemutatva ezzel az első játék előzményeit!
Típus: FPS

Teljes magyar nyelven jelenik meg az új STALKER

Már nem kell sokat várnunk, és hamarosan a boltok polcaira kerül a STALKER: Clear Sky. A játék itthon teljes magyar nyelven lesz kapható.

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky kedvcsináló

A hónap végén megjelenő Clear Sky a Shadow Of Chernobyl előzményeit dolgozza fel, ahogy egy magányos zsoldos Strelok nyomába ered.

STALKER: Clear Sky részletek és érdekességek

A THQ által fejlesztett STALKER: Clear Sky is képviseltette magát az idei E3-on, melynek köszönhetően több új infó is napvilágot látott.

E3 2008: A tizenkilencedik videócsokor

A legújabb összeállításban helyet kapott többek között a S.T.A.L.K.E.R.:Clear Sky, Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir, Red Alert 3, DC Universe Online, Postal 3 stb.

E3 2008: A tizenhetedik videócsokor

A tizenhetedik videócsokorban található a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky, The Wheelman, Baja, SW: The Force Unleashed, Dragon Age: Origins stb.

Az év nagy PC-s játékmegjelenései - őszig

Megjelent egy lista a neten az idei év nagy PC-s játékmegjelenéseiről. A felsorolás őszig minden, már megerősített dátumú megjelenést tartalmaz.

STALKER: Clear Sky rendszerkövetelmény

Befutott a STALKER: Clear Sky rendszerkövetelménye. A Shadow Of Chernobyl megizzasztott egy pár gépet anno, itt viszont talán nem lesz gond.

STALKER: Clear Sky trailer - kirándulás a Zónában

Érezni, hogy vészesen közeleg a következő STALKER játék megjelenése, mivel a készítők egyre több képet, videót és információt osztanak meg velünk.

STALKER: Clear Sky látnivalók és végleges boxart

Tizenhat friss kép érkezett a héten már emlegetett STALKER: Clear Sky-ból, Ukrajna mélyéről, sőt bónuszként megjelent a játék végleges boxartja is.

S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - lesz gyűjtői változat is

Mint azt tudjuk, a S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky augusztus 29-én jelenik meg világszerte, ráadásul a Deep Silver gyűjtői változatot is tervez kiadni.