Prototype

A Prototype-ban a játékosok Alex Mercert, a genetikailag mutálódott alakváltót személyesítik meg, aki elvesztette az emlékezetét, s most mindenre elszánt, hogy felderítse a múltját övező rejtélyt.
Típus: Akció, Képregényes

Nyerj Logitech PS3 eszközöket, Prototype játékot

Legújabb nyereményjátékunkban Playstation 3-as Logitech kiegészítőket és eredeti Prototype játékot sorsolunk ki. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Hatodik helyen nyitott az új Spore kiegészítő

Hatodik helyen nyitott hazánkban a Spore első kiegészítője, az űrbeli lehetőségeinket kibővítő Galactic Adventures, az ArmA II pedig még mindig tartja magát.

Lezárult a Prototype nyereményjáték

Nyereményjátékunkban a BSC Kft. jóvoltából három darab eredeti, Playstation 3-as Prototype játékot sorsoltunk ki. A szerencsés nyerteseknek gratulálunk!

Nyerj eredeti PS3-as Prototype játékokat!

Nyereményjátékunkban a BSC Kft. jóvoltából három darab eredeti Prototype játékot nyerhetsz Playstation 3 platformra. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Prototype

Kisebb koromban mit nem adtam volna néhány szuperképességért! A természetfeletti erő és gyorsaság, a sebezhetetlenség, az alakváltás, és a többi különleges tulajdonság minden bizonnyal könnyebbé tette volna a hétköznapjaimat, hiszen repülve lényegesen kényelmesebb iskolába járni, mint tömegközlekedéssel.

Hetedik helyen nyitott itthon a Prototype

Úgy tűnik, itthon is nagy népszerűségnek örvend a Prototype: Alex Mercer rejtélyes átalakulására még az új Terminatornál is többen voltak kíváncsiak.

Screenshot válogatás nagy visszatérőkkel

Rég hallottunk már az Guild War 2, a Hellion és az Interstellar Marines felől - de a visszatérők mellett megtalálhatóak a szokásos sztárok is!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bár a nyárral együtt általában az uborkaszezon is elkezdődik, ám ezúttal a kiadók június első hetén alaposan rácáfoltak a hagyományokra.

E3 2009: Megérkezett a legújabb videócsokor

Batman: Arkham Asylum, Blur, DIRT 2, Marvel: Ultimate Alliance 2, Order of War, Resident Evil: The Darkside Chronicles várnak az érdeklődőkre többek között.

E3 2009: Újabb kiállítás előtti trailer-csomag

Egyetlen éjszaka alatt megint irgalmatlan mennyiségű videó gyűlt össze a jövő héten kezdődő E3 kapcsán. Az összeállításban nagyon jó címek szerepelnek, ne hagyd ki!