Prototype

A Prototype-ban a játékosok Alex Mercert, a genetikailag mutálódott alakváltót személyesítik meg, aki elvesztette az emlékezetét, s most mindenre elszánt, hogy felderítse a múltját övező rejtélyt.

Videócsokor a szerda esti film előtt

Ma sem maradtoki videók nélkül.Összeállításunkban helyet kapott néhány megmaradt videó a Comic-Con-ról, de érkeztek a rendezvénytől független előzetesek is.

Videócsokor a New York-i Comin Con kiállításról

A New York-i Comic Con-t a hétvégén rendezték meg, ahonnan számos új trailert kaptunk, s ahol még több gameplay felvétel készült.

Júniusban érkezik a Prototype

A tavalyi megjelenés lefújása után az idei év első felére ígérte a Prototype boltokba kerülését az Activision Blizzard, ezt pedig a minap végre pontosították.

Giga galériafrissítés vasárnap délutánra

Galériánk több mint 330 új képpel bővült ma délután. Érdemes végigpörgetni a felhozatalt, hiszen tele van jobbnál-jobb címekkel!

Videók péntek délelőttre

Újabb adag videó érkezett, ezúttal helyet kap közöttük a Prototype, a Killzone második része, a Resident Evil 5, valamint a Street Fighter 4.

Prototype - részleteket bemutató videók

A GameTrailers stábja interjút készített a fejlesztőkkel, a Radical Entertainment csapatával, s négy videóban bemutatják a játék legfontosabb elemeit.

Új videók érkeztek a Prototype-ról

Két érdekes videó érkezett a 2009. első felére eltolt Prototype-ból, amely egy New York-ban játszódó, sandbox típusú akciójáték lesz főszerepben egy alakváltóval.

Késik a Prototype - egészen 2009-ig

A Sierra Entertainment bejelentette, hogy akciójátékuk, a Prototype az idei esztendő során már nem kerülhet a boltok polcaira - ám van ennek jó oldala is.

Három új Prototype videó

A sokak által várt Prototype három új videóval jelentkezik, amelyeket a Sierra Gamers Day 08 keretein belül mutattak be a közönségnek. Nem mindennapi játékra számíthatunk!

Képregény készül a Prototype alapján

Úgy tűnik, nem csak a játékosokat és a sajtót győzte meg a Radical, hanem a DC Comics-ot is - őket annyira, hogy képregényt adnak ki a Prototype alapján.