Prototype

A Prototype-ban a játékosok Alex Mercert, a genetikailag mutálódott alakváltót személyesítik meg, aki elvesztette az emlékezetét, s most mindenre elszánt, hogy felderítse a múltját övező rejtélyt.

Prototype - honlap és a démoni Alex

Elkészült a Relic Entertainment áltál fejlesztett Prototype honlapja, valamint néhány új screenshot is megtekinthető a játékból.

Képek és hírek a Prototype háza-tájáról

Hat új kép és egy szomorú hír érkezett a Prototype háza-tájáról. Tim Bennison, a játék producere bejelentette, hogy nem lesz multiplayer mód a játékban.

GDC 2008: Itt az első nagy adag trailer

Megérkezett az első adag trailer a kiállításról. Van itt American McGees Grimm, Dragon Quest, Lost Odyssey, Prototype, Too Human, meg minden más.

GDC 2008: Az első nagy adag screenshot

Megérkezett a Game Developers Conference első nagy screenshot adagja. Rovatunk premier részében a kiállítás előtti napok felhozatalát próbáltuk összeszedni.

Prototype, Spore és Jumper videók érkeztek

Három remek játékból, a Prototype-ból, a Spore-ból és a Jumper-ből érkezett tegnap este 1-1 friss videó. Érdemes megnézni őket, mert kellemes címeknek bizonyulnak!

Prototype - az első gameplay jelenetek

A G4 TV-nek köszönhetően megérkezett az első, gameplay jeleneteket tartalmazó videó a Radical Entertainment új játékából, a Prototype-ból.

Új trailer érkezett a Prototype-ról

Több, mint négy- és félperces trailer érkezett a Scarface-t is jegyző Radical készülő új játékáról, a Prototype-ról, melynek főhőse az alakváltás képességével rendelkezik.

Hétfői nagy videó dömping

Az Video Game Awards-ra, sok fejlesztő meghivást kapott, ők pedig hálából megajándékoztak minket új fejlesztésű játékaik néhány friss bemutató videójával.

Túléli-e a Sierra az Activision Blizzard születését?

Míg az Activision és a Vivendi házasságából a Blizzard teljes mértékben jól jött ki, a Vivendi szárnyai alatt lévő másik cég, a Sierra helyzete közel sem biztos.

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!