Prototype

A Prototype-ban a játékosok Alex Mercert, a genetikailag mutálódott alakváltót személyesítik meg, aki elvesztette az emlékezetét, s most mindenre elszánt, hogy felderítse a múltját övező rejtélyt.
Típus: Akció, Képregényes

Prototype

Szar dolog, mikor az ember minden reményét elvesztve keresi az igazát, s minden az ellen van, hogy ez neki sikerüljön – a Prototype főhősének, Alex Mercernek esetében is pontosan ez a helyzet: egy állami összeesküvés áldozata, akit ráadásként a katonaság minden erejével üldöz. Alex nem tehet mást – öl.

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!

Prototype látnivalók érkeztek

Két állati jó trailer került fel a netre a Prototype című szépreményű játékból. Kicsit olyan Spawn-os, mégis ötletes és egyben brutális. Must see!

Hivatalosan is bejelentették a Prototype-ot

A Vivendi hivatalosan is bejelentette a Scarface-t is jegyző Radical Entertainment műhelyében készülő új ígéretes akciójátékot, mely Prototype névre hallgat.

Bemutatkozik a Prototype - a Scarface alkotóitól

Újabb játékon dolgozik a Scarface játékadaptációt is jegyző Radical Entertainment: a Prototype hasonlítani fog a GTA-ra, de mégis teljesen más lesz.