Prototype

A Prototype-ban a játékosok Alex Mercert, a genetikailag mutálódott alakváltót személyesítik meg, aki elvesztette az emlékezetét, s most mindenre elszánt, hogy felderítse a múltját övező rejtélyt.
Típus: Akció, Képregényes

Felfedték a Prototype rendszerkövetelményeit

Az Activision tegnap bejelentette a Prototype minimum rendszerkövetelményeit - mindezt elnézve azért be kell valljuk, hogy igazán baráti lett a lista!

E3 2009: Az Activision felhozatala

Az Activision nyilvánosságra hozta, hogy melyik játékokat mutatja be a jövő héten kezdődő Electronic Entertainment Expo-n, vagyis az E3-on.

Újra itt a késő esti galériamánia

A későn fekvők kedvéért újra itt az esti galériamánia. Van APB, Battlestations, Blur, Fight Night, Prototype, Red Faction, és minden más jóság!

Hangulatos Prototype kedvcsináló érkezett

Egy vadi új és nagyon hangulatos videó jelent meg a Radical által fejlesztett játékról, amelyben természetfeletti erők segítségével küzdhetünk majd.

Kilépett az Activision a PC Gaming Alliance-ből

A PC Gaming Alliance remek kezdeményezésnek bizonyult, ám az utóbbi időben több tag is kilépett a számítógépes játékok érdekeit védő szövetségből.

Giga galériafrissítés péntek reggelre

Nem nagyon volt galériafrissítés a héten, úgyhogy giga mennyiségű screenshot gyűlt össze így péntek reggelre. Nem húzom tovább, csekkoljátok!

Prototype - Júniusban kerül a boltok polcaira

A sokak által várt, akcióban és izgalmakban gazdag Prototype-ról egy új videó és nem utolsó sorban egy nem is túl távoli megjelenési dátum látott napvilágot.

Prototype - Bemutatkozik a történet

A most látható videóból megtudhatjuk, kit is fogunk alakítani a játékban, s miért is vagyunk megáldva ennyi erőteljes, halálos képességgel.

GDC 2009: Az ötödik videóösszeállítás

Megérkezett az ötödik adag videó is olyan nevekkel, mint a Flock, Harry Potter and the Half-Blood Prince, Riddick: Assault on Dark Athena, Batman: Arkham Asylum stb.

GDC 2009: Itt az ötödik nagy screenshot adag

Bad Company 2, Huxley, Mass Effect 2, Prototype, Ride to Hell, Tenchu, Wolfenstein, és még sok más egyenesen a Game Developers Conference-ről!