Games Convention 2007

Az E3 kinyírása után Európa legnagyobb játékshowja a világ legnagyobb videójátékokkal kapcsolatos expójává nőtte ki magát. Éljen! Irány Lipcse!
Típus: Játékkiállítás

GC 2007: Új játék készül a Shrek alapján NDS-re

Elsősorban a kisebbeket célozza meg az Activision új játékával, a Shrek: Ogres and Dronkeys című DS-exkluzív produktummal - nekik viszont nagyon fog tetszeni.

GC 2007: Bemutatkozik a Pirates vs. Ninjas

A Blazing Lizard új sorozatot kíván indítani Pirates vs. Ninjas néven, melynek első része a Dodgeball címet fogja viselni, s a népszerű kidobós játékot dolgozza majd fel.

GC 2007: Konzolokra is elkészül majd a Spore

A Spore című játék idáig PC-exkluzív gammaként volt számontartva, ám ezt a titulust elvesztette - a fejlesztők szerint a játék később megjelenik konzolokra is.

GC 2007: Mozgásban a Killzone második része

Csak úgy özönlenek az ingame videók a Killzone második részéből! Ugyan a boxosok táborát erősítem, el kell ismerni, ez egy szép játék.

GC 2007: Call of Duty 4 béta hamarosan

Végre valahára elérkezett a pillanat, amikor az Xbox360 tulajdonosok kiprobálhatják az Infinity Ward által fejlesztett Call of Duty 4 Modern Warfare-t.

GC 2007: Tölthető a World in Conflict demója

Letölthető a World in Conflict kipróbálható változata, melyben a játékosok az egyjátékos és többjátékos módot vehetik támadás alá csapataikkal.

GC 2007: Képek az idei kiállításról

Ötvennyolc fotó érkezett az idei Games Convention-ről: vannak lányok, van tömeg, vannak játékok - kell más egy remek játékshowhoz?

GC 2007: Tölthető a Settlers VI demója

Letölthető a The Settlers-sorozat hatodik részének a kipróbálható változata, melyben a játékosok az egyjátékos módot vehetik górcső alá.

GC 2007: Októberben jön a PGR 4

A Microsoft végre lerántotta a leplet a Project Gotham Racing negyedik részének boltokba kerülési dátumáról - a játék októberben jelenik majd meg.

GC 2007: Bejelentették a Hellgate: London árait

A Flagship Studios bejelentette, hogy mennyit kell majd fizetniük azoknak, akik extra fícsörökért fizetnének a Hellgate: London multijáért.