Games Convention 2007

Az E3 kinyírása után Európa legnagyobb játékshowja a világ legnagyobb videójátékokkal kapcsolatos expójává nőtte ki magát. Éljen! Irány Lipcse!
Típus: Játékkiállítás

GC 2007: Spore kedvcsináló érkezett a kiállításról

Elképesztően hangulatos videót kaptunk a GC-ről: gyakorlatilag a teljes játékmenetet két percbe sűrítve láthatjuk rendkívül változatos módon - érdemes meglesni!

GC 2007: BlackSite - Area 51 látnivalók

Megérkezett a BlackSite:Area 51 GC-trailere! Aki kicsit is szereti a látványos akciót vagy a paranormális jelenségeket - például a földönkívülieket -, azoknak kötelező a videó!

GC 2007: Megérkezett a Konami lineupja is

Meglehetősen bőséges felhozatallal készült a Konami az idei Games Convention-re, ami nem is csoda, hiszen a kiadónak nagyon fontos az európai kiállítás.

GC 2007: Mozgásban a Crazy Machines 2

Nagyon aranyos játék készül, kihasználva az Ageia fizikai kártya erejét. Gyakorlatilag felfoghatjuk techdemóként is, bár ez több attól...

GC 2007: Itt a World in Conflict kiállított trailere

A World in Conflict című stratégiai játékból érkezett egy rövidke kis videó, amely részben azért került ki, hogy a nagyérdeműt ráhangolja a nemsokára megjelenő demóra.

GC 2007: Hamarosan megnyitja kapuit az expó

Nyugodtan mondhatjuk, az E3 már a múlté, a világ legnagyobb játékshow-ja ezentúl a Lipcsében megrendezett Games Convention lesz.

GC 2007: Ismét lineup-ok érkeztek

Jövő héten kezdődik az idei Games Convention, melyről szép lassan szivárognak a kiadók által küldözgetett lineup-ok.

GC 2007: Újabb lineupok érkeztek

Ma reggelre a Codemasters, a Paradox Interacitve és a The Games Company listáját kaptuk meg, melyen olvashatók az idei Games Convention-ön kiállítandó címeik.

GC 2007: Felvonul a 1C Company is

Az augusztus végén megrendezendő, lipcsei Games Convention-ön jelen lesz az orosz 1C Company is: a csapat az E3-as játékait hozza magával játszható állapotban.

GC 2007: Befutott az első lineup

Vészesen közeleg az idei Games Convention, a kiadók hamarosan elkezdik küldözgetni nekünk lineupjaikat - elsőként a Buka Ent. szánta el magát a nemes lépésre.