Games Convention 2007

Az E3 kinyírása után Európa legnagyobb játékshowja a világ legnagyobb videójátékokkal kapcsolatos expójává nőtte ki magát. Éljen! Irány Lipcse!
Típus: Játékkiállítás

GC 2007: Kane & Lynch: Dead Man videó

A Kane & Lynch: Dead Man című játékról valószínűleg elég "kevesen" hallotak, pedig érdekes egy játék lesz az egyszer biztos. Nézzétek meg a videókat és látni fogjátok.

GC 2007: Half-Life 2: The Orange Box videó

Gondolom a Half-Life 2 Episode Two-t is úgy várja mindenki, mint a Call of Duty 4-et, legalábbis aki szereti ezt a műfajt. Nos, most ebből kaptunk némi étvágygerjesztőt.

GC 2007: Új videó érkezett a Haze-ről

Hatalmas robajjal készülődik az Ubisoft gyöngyszeme a HAZE, mi sem mutatja jobban, hogy a kiállításon már egy kipróbálható verzióval játszhattak a látogatók.

GC 2007: Medal of Honor: Airborne demó

Igen, megérkezett ez a nap is. A régóta várt Bioshock demó után nem sokkal megérkezett közénk a Medal of Honor széria friss tagjának első próba verziója is.

GC 2007: Összeállítás az eddigi legjobb videókból

Összegyűjtöttük egy csokorba a GC eddigi legjobb videóit - érdemes megnézni őket mind, de külön felhívnám a figyelmet a Rayman: Raving Rabbids 2 trailerre!

GC 2007: Borderlands - merevlemez nélkül soha?

Meglehetősen érdekes - egyeseknek szomorú - információk láttak napvilágot a Gearbox által fejlesztett új négyfős kooperatív móddal felvértezett FPS-ről, a Borderlands-ről.

GC 2007: Az első galériafrissítés

Assassin's Creed, Brothers in Arms 3, Condemned 2, Crash of the Titans, Dark Messiah Elements, EndWar, Haze - és akkor még nem láttatok semmit!

GC 2007: Gran Turismo 5 - Prologue előzetes

Az eddigi leghosszabb, mintegy 2 perc 43 másodperces trailer érkezett a Gran Turismo 5: Prologue című játékról. Nem is mondhatok mást: oly szép, hogy már filmszerű!

GC 2007: Reszkess Madden, jön a BackBreaker!

BackBreaker. Ezt a címet minden valamire való amerikai football-rajongó meg fogja jegyezni ezután - úgy odaver helyből a Maddennek, hogy csak zörög!

GC 2007: Folytatódik az Armed Assault

Bárki bármit mond, a rajongóknak az igazi Operation Flashpoint 2 az Armed Assault volt, melynek folytatását éppen ma jelentették be.