TimeSplitters 4

A Free Radical a sikervárományos Haze fejlesztése mellett a TimeSplitters-sorozatra is fordít energiát. Ez igen!
1709740849

Elfeledett TimeSpitters-játékokról kaptunk felvételeket

A Free Radical Design bezárása után sajnos hiába várják a rajongók, hogy visszatérjen a TimeSplitters-sorozat. Azonban a TimeSplitters 2 remake-jének prototípusáról és a negyedik részről most egy-egy videó került napvilágra.
1709384400

Megtalálták a TimeSplitters 4 játszható változatát egy fejlesztői PlayStation 3-on

Egy reddit felhasználó tette közzé, hogy egy, az eBay-en megtalálható fejlesztői PlayStation 3 listázásból kiderült, hogy a konzolon rajta van a TimeSplitters 4 játszható alfaverziója. Azóta a felhasználó már megvette a konzolt és várja csomagját.
1701277211

Még idén lehúzza rolót a TimeSplitters fejlesztője

A TimeSplitters szériáért felelős Free Radical Design még karácsony előtt bezár - ismerte el a Plaion kiadó. Két évvel a stúdió újraalakítása után ez a csapat is áldozatául esik az Embracer Group szerkezetátalakításának.
1622880000

E3 2021: Otthon maradnak a Deep Silver nagyágyúi

Noha a Deep Silver anyacége, a Koch Media is külön E3-as műsorral készül idén, a kiadó már most leszögezte, hogy ne nagyon várjunk Dead Island-, Metro- vagy Saints Row-híreket tőlük.
1621494000

Újraalakul a Free Radical Design

A Koch Media 2018-ban vásárolta meg a TimeSplitters jogait, és már akkor is állította, hogy nagy tervei vannak vele. Most újraalapítják a játéksorozat fejlesztőstúdióját, a Free Radical Design pedig hozzá is lát egy új rész készítéséhez.
1534348800

Nagy tervei vannak a TimeSplitters új tulajának

A hajdanán nagy népszerűségnek örvendő TimeSplitterst felvásárolta a Koch Media, és a legtöbb jel arra utal, hogy nemcsak egyszerű pénzügyi tranzakcióról van szó, hanem valami nagy dolog készülődik a háttérben…
1335787210

Nincs még fejlesztés alatt a TimeSplitters 4

Habár az utóbbi hónapokban egyre több pletyka látott napvilágot arról, hogy a Crytek már javában dolgozik a TimeSplitters folytatását - sőt néhányan már mozgásban is látták - mindez csupán kacsa. A német fejlesztők elmondták, hogy még még egy sort sem írtak meg a kódban.
1331622697

Bejelentésre készül a Crytek

Igen, a bejelentésnek a bejelentése, de akkor is: a Crytek április környékén leleplezi legújabb játékát, ami ezúttal nem free-to-play anyag lesz, és nem is mobilokra érkezik. Az AAA-kategóriás program a csapat bevallása szerint az eddigi legjobb fejlesztése lesz - úton a Crysis harmadik része?
1309179600

Visszahozná a TimeSplitters-sorozatot a Crytek

Csak egyelőre még nem tudják hogyan. A cég szerint ez egy fontos cím számukra, s mindenképpen szeretnék, ha egyszer visszatérne, de egyelőre még keresik rá az alkalmat. Addig is az sincs kizárva, hogy kapunk egy nagyobb felbontásra húzott remake-et az előző részekből.
1308142848

Az Xbox 360 utódjára jön a Timesplitters 4?

Érdekes jelentés ütötte fel a fejét a minap, mely egyenesen a Crytek egyik magas rangú tisztviselőjétől származik. Ezek szerint a Timesplitters 4 már fejlesztés alatt van a német csapatnál, ráadásul jövőre mutatják be az E3-on, a célplatformként pedig a Microsoft következő generációs konzolját jelölik meg.