Resident Evil 4 , Mobil, PC, PS2, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Leon új feladata mind közül a legkülönösebbnek ígérkezik. Meg kell találnia az amerikai elnök lányát, Ashley-t, akit egy csoport ismeretlen rabolt el. A nyomok a nagy halászlén túlról Franciaországba vezetnek.
Típus: Akció, Túlélõ Horror

A negyedik adag videó a Comic-Con 08-ról

Újabb csokor videó gyűlt össze a napokban zajló Comic-Con 08 rendezvényről, köztük rengeteg gameplay bemutatóval a legjobb címekről.

Ismét mozgásban a Resident Evil 5

A japán Famitsu magazin lemezmellékletén egy exkluzív videóinterjú kapott helyet: a felvétel alatt hosszú idő után először látjuk mozgásban a Resident Evil 5-öt.

Resident Evil: Degeneration képek és filmes trailer

A Resident Evil: Degeneration egy egész estés CGI mozifilm lesz a Capcom és a Sony jóvoltából. Most megleshetitek az első trailert és képeket!

Már készül az új Resident Evil mozi

A Capcom bejelentette, hogy készül az új Resident Evil film: az új mozi nem az eddig bemutaktkozott sorozat folytatása lesz, hanem egy önálló animációs alkotás.

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

Itt a Resident Evil: Extinction második trailere

Megérkezett a Resident Evil-filmek harmadik felvonásának új előzetes videója, mely két és fél perc hosszúra, s meglehetősen látványosra sikerült!

Harry Potter a brit toplisták élén

Megérkezett a múlt heti brit játékeladásokat összegző lista: a top húsz játék között rengeteg újonnan belépő is van, így például derék Potterünk is friss darab.

Jól sikerült a Resident Evil 4 Wii-s átirata

Japán kollégáink a Famitsu magazinnál már kipróbálhatták a Resident Evil 4 Wii-s változatát: a konverzió teljes mértékben elnyerte tetszésüket.

Lezárult a Resident Evil 4 nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Resident Evil 4 játékokat osztottunk ki. Sok helyes megfejtés érkezett, a nyerteseknek gratulálunk!

Nyerj eredeti Resident Evil 4 játékot!

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából egy eredeti Resident Evil 4 PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!