Resident Evil 4 , Mobil, PC, PS2, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Leon új feladata mind közül a legkülönösebbnek ígérkezik. Meg kell találnia az amerikai elnök lányát, Ashley-t, akit egy csoport ismeretlen rabolt el. A nyomok a nagy halászlén túlról Franciaországba vezetnek.
Típus: Akció, Túlélõ Horror

Hatalmas Ubisoft-címek érkeznek idén

A Ubisoft négy sikervárományos címének jelentette be a pontos érkezési dátumát - értesültünk hát többek között Import Tuner Challenge, Resident Evil 4 megjelenéséről.

Golden Joystick Awards - A 2006-os jelöltek

Idén is megrendezésre kerül a Golden Joystick Awards nevű díjátadó gála: a jelöltek között olyan címek szerepelnek, mint például a The Elder Scrolls IV: Oblivion.

A húsz "legmásabb" játékhős

Tudjuk jól: egyenlőség, szeretet és a többi. Akkor sem tudtuk megállni, hogy ne tegyük közzé a listát, melyen a játékipar húsz "legmelegebb" karaktere szerepel.

Resident Evil - A harmadik filmről...

Információk érkeztek a Resident Evil: Extinction-ról, melyben az emberiség utolsó szilánkja úgy dönt, hogy felveszi a kesztyűt a világunkat elárasztó zombikkal szemben.

Jövő heti játékmegjelenések

A jövő héten érkezik az új FIFA, az új Black & White 2, a Paradise, a Resident Evil 4, az OutRun, a Half-Life 2 Episode One, a Neverend meg még sok más finomság.

Resident Evil 4

Akik ismernek egy kicsit, azok mind tudják, mily elkötelezett híve vagyok a PC-nek. Mikor egy-egy vita a szokásos (ám itt leszögezendően ostoba és értelmetlen) háborúba torkollik, mégis mindig tudom, mi az, ami a konzolos közönség legnagyobb érve, s mellyel eszem ágában sincs vitatkozni... Resident Evil 4 PC-s előzetes következik.

Az Ubisoft szerződést kötött a Capcom-mal

A mai nap folyamán az Ubisoft bejelentette, hogy szerződést írt alá a Capcom játékok PC-s átíratának terjesztési jogairól.

Resident Evil 4 érkezik PC-re is!?

Az interneten a minap érdekes szóbeszéd kapott szárnyra, miszerint a Capcom nagy valószínűséggel hegeszti a Resident Evil 4 átíratát PC-re.

Video Game Awards 2005

December 10.-én, vasárnap a Spike TV-n lesz adásban a Video Game Awards 2005 díjátadó gála. A műsorvezető nem lesz más, mint Samuel L. Jackson.

Resident Evil 4 videok!

Atyaúúristen! Két video is napvilágot látott a Resident Evil 4. részéből! Azonnal szedjétek le! :)