Resident Evil 4 , Mobil, PC, PS2, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Leon új feladata mind közül a legkülönösebbnek ígérkezik. Meg kell találnia az amerikai elnök lányát, Ashley-t, akit egy csoport ismeretlen rabolt el. A nyomok a nagy halászlén túlról Franciaországba vezetnek.

Itt a Resident Evil: Extinction második trailere

Megérkezett a Resident Evil-filmek harmadik felvonásának új előzetes videója, mely két és fél perc hosszúra, s meglehetősen látványosra sikerült!

Harry Potter a brit toplisták élén

Megérkezett a múlt heti brit játékeladásokat összegző lista: a top húsz játék között rengeteg újonnan belépő is van, így például derék Potterünk is friss darab.

Jól sikerült a Resident Evil 4 Wii-s átirata

Japán kollégáink a Famitsu magazinnál már kipróbálhatták a Resident Evil 4 Wii-s változatát: a konverzió teljes mértékben elnyerte tetszésüket.

Lezárult a Resident Evil 4 nyereményjáték

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából eredeti Resident Evil 4 játékokat osztottunk ki. Sok helyes megfejtés érkezett, a nyerteseknek gratulálunk!

Nyerj eredeti Resident Evil 4 játékot!

Nyereményjátékunkban az Amex-Tec Kft. jóvoltából egy eredeti Resident Evil 4 PC-s játékot nyerhetsz. Tippelj, és zsebeld be az ajándékodat!

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Júniusban érkezik a Resident Evil 4: Wii Edisön

A Nintendo kiadásában június 29-én kerül boltokba a Resident Evil 4 Nintendo Wii-re tervezett konverziója, mely a címnek már a negyedik változata.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Wii-re is portolják a Resident Evil 4-et

Rendszeres olvasói vagyunk a japán Famitsu magazinnak, noha valójában nem is tudunk japánul. Újabb érdekességre derült fény az újságban, reméljük jól használtuk a szótárt.

Resident Evil 4

Nem is volt tán olyan rég, kb. három vagy négy éve, mikor a Silent Hill sorozat először megvetve lábát a PC-n megmutatta a platformért rajongó közönségnek, mi is az igazi túlélő horror és miről is maradnak le azok, akik nem birtokolnak egyet az épp aktuális konzoltrió (Sony, Microsoft, Nintendo) masinái közül. A derék japánok azóta is legyőzhetetlenek lettek ebben a műfajban, és bár kihívó akadt néha napján (Cold Fear…emlékszik valaki?), igazi vetélytársat csak saját házuk táján lelhetünk fel.