Resident Evil 4 , Mobil, PC, PS2, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Leon új feladata mind közül a legkülönösebbnek ígérkezik. Meg kell találnia az amerikai elnök lányát, Ashley-t, akit egy csoport ismeretlen rabolt el. A nyomok a nagy halászlén túlról Franciaországba vezetnek.
Típus: Akció, Túlélõ Horror

Közel 500 friss kép érkezett galériánkba

Egészen pontosan 478 vadi új kép került galériánkba a mai napon olyan címeket képviselve többek között, mint a Bioshock, F.E.A.R. vagy a Spiderman 3.

Júniusban érkezik a Resident Evil 4: Wii Edisön

A Nintendo kiadásában június 29-én kerül boltokba a Resident Evil 4 Nintendo Wii-re tervezett konverziója, mely a címnek már a negyedik változata.

Közel 600 friss kép galériánkban

Hetünket egy hatalmas galériafrissítéssel kezdjük, melynek szereplői többek között az Alan Wake, a Bioshock, a Harry Potter 5, a Lair és a Medal of Honor: Airborne.

Wii-re is portolják a Resident Evil 4-et

Rendszeres olvasói vagyunk a japán Famitsu magazinnak, noha valójában nem is tudunk japánul. Újabb érdekességre derült fény az újságban, reméljük jól használtuk a szótárt.

Resident Evil 4

Nem is volt tán olyan rég, kb. három vagy négy éve, mikor a Silent Hill sorozat először megvetve lábát a PC-n megmutatta a platformért rajongó közönségnek, mi is az igazi túlélő horror és miről is maradnak le azok, akik nem birtokolnak egyet az épp aktuális konzoltrió (Sony, Microsoft, Nintendo) masinái közül. A derék japánok azóta is legyőzhetetlenek lettek ebben a műfajban, és bár kihívó akadt néha napján (Cold Fear…emlékszik valaki?), igazi vetélytársat csak saját házuk táján lelhetünk fel.

A Capcom is beruházott az Unreal Engine 3.0-ra

A Capcom a nagyobb kiadók között a legutóbbi, aki szerződést kötött az Epic Games vezetőségével az Unreal Engine 3.0 használata érdekében.

Resident Evil: Extinction teaser trailer

Megérkezett a Resident Evil-filmek harmadik akkordjának előzetes videója, mely nagyvonalakban jelzi nekünk, hogy mire számíthatunk az ősz folyamán!

Közel négyszáz új kép a galériában

A hetet egy közel négyszáz friss képet tartalmazó galériafrissítéssel zárjuk: rovatunk ezen része is tartogat nagy címeket, tehát nem érdemes kihagyni!

Golden Joystick Awards - Győztesek

Október 27-én kihirdették az idei Golden Joystick Awards győzteseit. Augusztustól egészen október végéig szavazhatott bárki tizenhét kategória legjobbjára.

Capcom-címek európai megjelenéseinek listája

A japán - mostanában elsősorban amcsi piacra termelő - Capcom volt oly kedves, hogy elküldje nekünk legújabb címeinek európai megjelenéseiről szóló listáját.