Grand Theft Auto III

GTA3. Azt hiszem, nem is kell többet mondani!
Típus: GTA

125 milliónál jár a GTA-sorozat

A Take-Two ügyvezetője boldogan jelentette be, hogy a világ egyik legnagyobb játéksorozata átlépte a 125 milliós eladott példányszámot. Még mindig nagyon keresettek a régebbi GTA-részek.

Ilyen a GTA III a GTA IV motorjával

Nem egészen értjük, mi motiválja a hasonló moddereket, de egy biztos, jelenlegi alanyunk minden dicséretet megérdemel. Valahogy ugyanis sikerült elérnie, hogy a Grand Theft Auto III világa a GTA IV alatt is futó Rage engine segítségével működjön. Az eredmény persze látványos.

Veszteséges a Take-Two, késik a Spec Ops

A Take-Two nyilvánosságra hozta legfrissebb, december 31-én zárult, negyedéves pénzügyi eredményeit. A cég árbevétele 236,3 millió dollár volt, mely elmaradt a korábbi év azonos időszakának forgalmától. A kiadó emellett tisztázott pár megjelenési dátumot is.

PS3-on visszatérhetünk Vice Citybe?

Ha hihetünk az ESRB-nek, PlayStation 3-ra újra megjelenik a Grand Theft Auto III és a Grand Theft Auto: Vice City. Nincs ok örömre (aggodalomra?), nem remake-ekről van szó, a Sony szimplán fogja a PS2-es verziókat, majd letölthetővé teszi azokat a PlayStation Networkön.

A PC-s modokkal is működik a mobilos GTA III

A Grand Theft Auto 3 megjelenésének tizedik évfordulójára készült el pár hete a játék tabletes és okostelefonos verziója. Persze még mindig a PC-s program bizonyul a legteljesebb változatnak, köszönhetően a szép számú rajongói modnak; most már a mobilos GTA III-mal is működnek ezek a kiegészítések.

Jövő héten érkezik az okostelefonos GTA III

A Rockstar bejelentette, hogy a jövő héttől válik letölthetővé a Grand Theft Auto III okostelefonokra, illetve tabletekre optimalizált változata. A játék nem mindegyik készüléken lesz elérhető, a fejlesztők a kezdetektől fogva hangoztatták, hogy csak bizonyos típusokon fut majd a program.

GTA III - 9/11 miatt meg kellett változtatni

A Rockstar Games alelnöke, Dan Houser a GTA 3 tizedik évfordulójának alkalmából beszélgetett az Edge magazinnal, mely során elmondta, hogy a játék már végleges verziójának megjelenését el kellett halasztaniuk és meg kellett változtatniuk hetekkel a kiadás előtt a 2001. szeptember 11-i terrortámadás miatt.

Csúszik az XCOM, veszteség a Take-Two-nál

A várakozásokon felül teljesítette a Take-Two a szeptemberrel véget érő negyedévet, azonban veszteséges lett és az árbevétele is jócskán zuhant érdemi játékmegjelenés híján. A kiadó profitra számít az év végén, de ebben az XCOM már biztosan nem működik közre, csak április után érkezik a játék.

GTA III - trailer a tizedik évfordulóra

Hangos a sajtó manapság amiatt, hogy a legendás Grand Theft Auto harmadik része végre mobilokon és tableteken is megjelenik a játék tizedik évfordulója kapcsán. Az örömteli eseményt a Rockstar nem volt rest egy remekül összevágott trailerrel is alátámasztani.

Így néz ki a GTA III mobilokon és tableteken

A Rockstar máig etalonnak számító bűnözőszimulátora, a Grand Theft Auto harmadik része éppen a tízéves születésnapját ünnepli, ennek kapcsán a fejlesztők bejelentették a játék okostelefonokra és tabletekre érkező változatát. Most egy videóban csodálhatjuk meg, hogyan sikerült a port.