Akciósak a Rockstar-játékok a Humble Store-ban

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 11.
  • Akció
A GTA V PC-s megjelenése apropóján egy sor másik Rockstar-játékot akciózott le a Humble Store csapata - 75-80 százalékos kedvezménnyel vásárolhatjuk most meg a rocksztárok címeit.

Hétfő este 7 óráig akciósak lesznek a Rockstar játékai a Humble Store-ban, nagyon jó áron (75-80 százalékos kedvezménnyel) szerezhető be mindegyikük.

A turpisság ott van, hogy mindez afféle promó a GTA V PC-s verziója számára: erre bizonyíték, hogy az olcsó címek között az új, és nem annyira olcsó (főleg nem akciós) GTA is szerepel.

Ettől függetlenül érdemes körbenézni! A Max Payne 3 most 5 euró, a GTA IV 4 euró, míg a Bully és a Manhunt 2-2 euróért zsákolható be. Ha kimaradt valamelyik cím, aligha találnál jobb alkalmat a pótlására!

11.
11.
Kenian
Itt meg mindig friss akciókat no meg ingyen játékokat találtok! https://www.facebook.com/groups/334402573384053/
10.
10.
GAMEROD
Nekem az is jól jön hogy nem 320 forint az euro, gyorsan lecsaptam a GTA5-re steamen.
9.
9.
MrLentoFan
Nem akarok beszólni de PSN-en (és talán Xbox Live-on is, bár ott nem tudom hogy működik ez ) már hónapok óta, a mostani AKCIÓS áron be lehet szerezni! (500 600 ft / GTA rész) De ez is kitűnő ajánlat :)
6.
6.
grieves13
#4: Kulcsot kapsz, amit aztán steam kliensben aktiválhatsz
4.
4.
kbence07
Sziasztok!
Valaki el tudná nekem mondani, hogy ez a Humble Store-os vásárlás pontosan hogy is működik?
Ha itt kiválasztok egy játékot és megvásárolom, akkor kapok egy Steam kódot/bekerül a Steam könyvtáramba ugyanúgy, mintha a Steam saját felületén vásárolnék egy játékot?
1.
1.
TJJJ
Régi Paynek kimaradtak, most bepótolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...