Mario & Sonic at the Olympic Games

A videojátékok történelmében először csap össze a két szuperhős, Mario és Sonic a Mario & Sonic at the Olympic Games keretében.
1644656400

Új jeleneteket villant a Sonic, a sündisznó 2 teasere

Tavasszal Sonic újra visszatér a mozivászonra, új kalandja pedig rálicitál az első részre, hiszen már az egész világ sorsa az ő kis kék vállain nyugszik. A Super Bowlra szánt teaserben snowboardozó Sonicot és óriás Robotnik-robotot is látunk.
1641196800

Sonic is megkapta a maga LEGO-szettjét

Egy, a Sonic the Hedgehog-sorozatnak emléket állító csomaggal indítja az évet a LEGO, amelyben a kék sündisznó mellett Dr. Eggman és jó pár, a játékokat idéző részlet is helyet kapott.
1638950400

Sonic, a sündisznó 2 - Tails színésze is megvan

A világ leggyorsabb sündisznójának filmes kalandjai jövőre folytatódnak, és a második részben már nem ő lesz az egyedüli CGI-állatka. Knuckles után Tails szinkronhangja is megerősítést nyert.
1631455200

Vadonatúj Super Mario-készletet villantott a LEGO

Újabb Super Mario-készletet dob piacra a LEGO, ennek azonban semmi köze nem lesz a tavaly bemutatkozott "pályaépítős" termékvonalhoz: egy hatalmas Question Blockot kapunk, benne a Mario 64 helyszíneivel.
1628686800

Megtalálta Knucklesét a Sonic, a sündisznó 2

A Sonic, a sündisznó jövőre esedékes folytatásában számos szereplő visszatér, és kapunk néhány új arcot is. Ezek közül a tüskés öklű Knucklesről bizonyosodott be váratlanul az, hogy ki adja majd a hangját.
1504594800

Mario már nem vízvezeték-szerelő

A Nintendo a hivatalos oldalán pontosította Mario életrajzát, így derült ki, hogy a háttértörténet szerint már nem vízvezeték-szerelő. Persze hogy is lenne az, ha állandóan Peach hercegnő megmentésével van elfoglalva?
1367330400

Megfuttatja a japánokat az új Sonic-játék

Első blikkre csöppet szürreális játéktermi gépet mutatott be a Sega, és bár még másodjára sem látjuk kifejezetten sok értelmét, egy-két alkalommal biztosan szórakoztató lehet: a lényeg, hogy úgy fussunk, mint Sonic.
1304334044

Videón a törölt Sonic Extreme

Ha egy jól menő frencsájzból megannyi mellékágat szeretne kicsikarni a kiadó, akkor arról Sonic barátunk hosszasan tudna mesélni. Szerencsére nem minden ötlet lát napvilágot, sündisznónk például még az előző generációban kapott volna egy extrém sportokra kihegyezett játékot. Nem így lett.
1302248243

20 éves a Sonic, idén jön az új játék

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Sonic-sorozat is: a hiperaktív sündisznó főszereplésével készült széria betöltötte a huszadik életévét, amit természetesen a Sega is megünnepel, mégpedig valószínűleg egy új játékkal. A pletykák szerint Sonic Generations lesz új rész címe, a teaser trailer már megérkezett.
1286024956

Új akciójátékon dolgozik a Sonic alkotója

A SEGA népszerű sündisznójának megálmodója szakít az apróbb WiiWare-es játékokkal és igazi, nagyköltségvetésű akciójáték részleteit fedi fel még ebben hónapban. A Prope csapatának címe Xbox 360-on és PS3-on teszi majd tiszteletét. Lehetséges, hogy a mester szakít a könnyedebb, arcade vonallal?