Twisted Metal

A Twisted Metal a PlayStation 3-ra is ellátogat a jövőben - a hivatalos bejelentés egyelőre várat magára.

Manson húzza el a Twisted Metal nótáját

Amerikában ma, éppen Valentin-napon jelenik meg az új Twisted Metal, így a játék launch trailere is tükrözi valamelyest a megkérdőjelezhető létjogosultságú ünnep szellemét. Az előzetes alatt Marilyn Manson énekel, a Tainted Love a Twisted Metal világában ideális dal a szerelmesek összehozására.

David Jaffe most túlélő horroron gondolkodik

David Jaffe az a fajta fejlesztő, aki képtelen megmaradni a seggén, a God of War után elhagyta a Sonyt, hogy újra a Twisted Metallal foglalkozhasson, most pedig eldöntötte: ki lép az általa alapított Eat Sleep Playtől, hogy megvalósíthassa új ötleteit, amik között egy túlélő horror is szerepel.

Twisted Metal - lőj szét egy teherautót

Szeretnél távolról szitává lőni egy teherautót? A Sony most megadja neked a lehetőséget, és ha szerencséd van, te lehetsz az a szerencsés, aki egy barátságos M249-SAW mordállyal a kezében megmutatja, hogy ki a legény a gáton. Új Twisted Metal mozgóképek érkeztek.

Aranyba ment a Twisted Metal

A PlayStation rengeteg klasszikust adott a világnak, s mindig öröm látni, amikor egy klasszikus sok-sok év kihagyás után egy újabb résszel tér vissza. A Twisted Metal Black a PS2 egyik legjobb játéka volt, így jobban már nem is várhatnánk az új anyagot.

Ajándék Twisted Metal: Black a Twisted Metal mellé

David Jaffe karácsonyi üdvözletet küldött, ami mellé nemcsak az új Twisted Metal végleges borítóját kaptuk meg ajándékba, hanem a bejelentést is, miszerint a játék első néhány példányának vásárlói ingyen letölthetik a PlayStation 2-re megjelent Twisted Metal: Blacket.

Twisted Metal - Mr. Grimm visszatér

Az utóbbi időben nem igazán hallottunk az új Twisted Metal felől, David Jaffe és csapata viszont a minap meglepett minket egy új előzetessel, amiben a sorozat klasszikus karaktere, Mr. Grimm mutatkozik be. A motoros keményarc repertoárjában ezúttal is vár néhány meglepetés az ellenfeleire.

Valentin-napon jelenik meg a Twisted Metal

Oh, a szerelem talán a legfontosabb érzelme az embernek, minden rózsaszínbe burkolózik, csak egy személy van a szívünkben Bálint-napon. A francokat! Barátnőt megkérjük, hogy várjon, hiszen próbát kell tennünk az új Twisted Metallal, mely a szerelmesek napján jelenik meg, 2012-ben.

Mégsem jelenik meg idén a Twisted Metal

Újabb játék csúszik le az őszi premierről, a fejlesztők szerint nem üzleti, hanem technikai okai vannak a késésnek: egyszerűen több időre van szükségük a projekt befejezéséhez. A Twisted Metal ezúttal már nem kapott pontos dátumot, de az biztos, hogy jövőre kerül majd boltokba.

Káosz az új Twisted Metal előzetesben

Habár David Jaffe szerint az európaiak nehezebben látják meg, mi annyira jó a Twisted Metalban (a sorozat mindig is inkább Amerikában volt népszerű), ez minket nem akadályoz meg abban, hogy mindig elcsodálkozzunk azon, mennyire frankón néz ki a teljes káosz a játékban.

E3 2011: Mozgásban a Twisted Metal

David Jaffe sosem szarral gurigázik, ezt már megszokhattuk a PS2-es Twisted Metal-részeknél, illetve a God of Warnál is. Most beesett az E3-ra szánt új Twisted Metal előzetese is, és szó nélkül hagyott minket: nem igazán tudjuk mire vélni a játékot, de iszonyatosan kemény, azt meg kell hagyni.