Twisted Metal

A Twisted Metal a PlayStation 3-ra is ellátogat a jövőben - a hivatalos bejelentés egyelőre várat magára.

Twisted Metal - részletek a multiplayer módról

Az Eat, Sleep, Play nem sokat beszél az új Twisted Metal egyjátékos módjáról, és ez nem is véletlen: a csapat maga is azt vallja, hogy az új rész sokkal inkább multiplayer-orientáltabb lesz, mint a korábbi játékok. A minap új infók futottak be a többjátékos részről, és egy új trailert is kaptunk.

Új trailert és dátumot kapott a Twisted Metal

Viszonylag ritkán hallani az új Twisted Metalról, rendszerint David Jaffe, a sorozat atyaúristene nyilatkozik valami érdekeset a PS3-as epizódról. A minap egy új trailert kaptunk, melynek végén ott figyelt a végleges megjelenési dátum is: őszig kell kibírni, utána indulhat az őrjöngés!

E3 2011: Kiszivárgott a Sony felhozatala?

Egy, a Sony alkalmazásában álló névtelen francia úriembertől kiszivárgott néhány adat arra nézve, hogy mire számíthatunk idén a japán vállalattól az idei E3-on. Számos pletyka szól az NGP-ről és annak játékairól, valamint arról, hogy a Sony tervez valamit a Bungie-val karöltve. Durva egy expó lesz, az tuti!

Húsz exkluzív címmel készül a Sony 2011-re

Brutális játékfelhozatalra számíthatnak idén a PlayStation 3-as játékosok, a Sony gyakorlatilag az összes komolyabb címét előhalászta 2011-re. A hivatalos PlayStation Blogon a minap listába szedték a várható megjelenéseket, tessék mazsolázni közöttük! Reszkess Microsoft!

Twisted Metal - David Jaffe válaszol

David Jaffe - úgy látszik - karácsonykor is unatkozik, vagy csak meglepetést szeretett volna szerezni a Twisted Metal-rajongóknak, mert rögzített egy videót, melyben válaszol néhány igen-igen fontos kérdésre. Például hamarosan lesz egy új kutyája is, ráadásul nem is kicsi!

Twisted Metal - infók San Diegóból

David Jaffe és gárdája az Eat.Sleep.Play saját konferenciáján közölt jó pár új részletet a Comic-Conon a jövőre megjelenő Twisted Metal újragondolásról.

Twisted Metal infóáradat Jaffe mestertől

Az E3-on bemutatott Twisted Metal fejlesztésén töretlenül dolgozik az Eat Sleep Play, David Jaffe pedig folyamatosan válaszolgat a twitteres kérdésekre.

E3 2010: Twisted Metal bejelentés, játékmenet

David Jaffe annyira tagadta, hogy már gyanús volt. A tegnapi Sony konferencián be is jelentették, ma pedig már itt vannak a képek és az első játékmenet video is.

E3 2010: Sony konferencia LIVEBLOG

Az E3-as konferenciák nagyágyúja mindig is a Sony volt, egészen a Ken Kutaragi-féle előadásoktól Jack Trettonig. Nézd velünk élőben a 2010-es bemutatót!

David Jaffe nem az új Twisted Metalon dolgozik

David Jaffe tegnap először utalt arra, hogy nem egy új Twisted Metal-játékon dolgozik. Az új részről sok pletyka szólt, Jaffe pedig egészen eddig nem cáfolt semmit.