Twisted Metal

A Twisted Metal a PlayStation 3-ra is ellátogat a jövőben - a hivatalos bejelentés egyelőre várat magára.

Új Twisted Metal-játékról pletykálnak

Lassan tíz éve már, hogy utoljára láttunk Twisted Metal-játékot, de lapértesülések szerint a helyzet megváltozhat. Készülőben lehet a széria következő darabja, ami a tervek szerint a sorozatadaptációval együtt debütálna.

Forgatókönyvírókat kapott a Twisted Metal-sorozat

Még 2019-ben jelentették be először, hogy élőszereplős Twisted Metal-sorozat készül a Sony Pictures Televisionnél, most pedig azt is megtudtuk, hogy a Deadpool és a Zombieland szkriptjéért is felelős írók jegyzik majd a sztorit.

Leállnak a PlayStation All-Stars szerverei

Három remek PlayStation 3-cím online funkciói állnak le október végén. Az érintett játékok között van a PlayStation All-Stars: Battle Royale és a Twisted Metal is, marad az offline kampány és a helyi multi.

Itt vannak a PlayStation Plus szeptemberi ajándékai

Jövő héten kedden élesednek a PlayStation Plus szeptemberi ajándékai, köztük az első olyan cím, amelyet a rajongók szavazhattak be a kínálatba. Ezúttal is hat játéknak örülhetünk.

A jövő hónapban lelepleződik David Jaffe új játéka

Minden jel szerint egy paranormális nyomozót irányítunk majd David Jaffe új alkotásában. A Twisted Metal atyja, úgy tűnik, szakít az őrült autós címekkel és természetfeletti témát boncolgat a decemberben bemutatkozó játékban.

Free-to-play játékon dolgozik David Jaffe

Most éppen, és egyelőre az előkészületi munkálatok folynak. A Twisted Metal és a God of War atyjának körülbelül tíz ötlete volt legutóbbi projektje után a "hogyantovábbot" illetően, végül egy free-to-play, böngészőben futtatható TPS mellett tette le a voksát. Kíváncsiak vagyunk, mi lesz belőle!

Twisted Metal - alternatív befejezések

Pár hónap, vagy év múlva úgy fogunk emlékezni a Twisted Metalra, mint a világ egyik leginkább érdemtelenül elfeledett játékára. Pedig David Jaffe a szívét-lelkét beleadta, még alternatív befejezéseket is készítettek, melyeket végül kivágtak a végleges játékból. Most azonban itt vannak.

Twisted Metal teszt

A nagy múlttal rendelkező autós őrület közel tízévnyi szünet után visszatért, hogy újra elvarázsoljon minket beteg történetével, és kaotikus játékmenetével. A név kötelez, duplán is: a God of Wart is jegyző David Jaffe utolsó játéka ez a Sony berkein belül. A feladat adott, lássuk hát, milyen sikert arat a nagy visszatérés!

David Jaffét nem érdekli a next-gen

A God of War és a Twisted Metal alkotója eléggé negatív hangnemben beszélt a következő generációs konzolokról. Szerinte ma már nem arra kell gyúrni, hogy jobb hardver legyen a gépekben, mert attól csak bonyolultabb lesz a fejlesztés, hanem arra, hogy bővüljön a funkcionalitás.

Nyélbe ütötték a Twisted Metal-filmet

Néhány játék filmes adaptációjára rengeteget kell várni, és végül lehet, hogy sosem készül el, némelyik pedig, legalábbis látszatra, egészen gyorsan halad. A Twisted Metal ugyan még csak most kezdheti el a tényleges haladást, de a pénz már a helyén van.