Twisted Metal - részletek a multiplayer módról

  • Írta: fojesz
  • 2011. április 15.
  • Hír
Link másolása
Az Eat, Sleep, Play nem sokat beszél az új Twisted Metal egyjátékos módjáról, és ez nem is véletlen: a csapat maga is azt vallja, hogy az új rész sokkal inkább multiplayer-orientáltabb lesz, mint a korábbi játékok. A minap új infók futottak be a többjátékos részről, és egy új trailert is kaptunk.

A játékban négy banda tűnik majd fel, amiket egy-egy jól ismert Twisted Metal karakter fog képviselni: a Clowns vezetője Sweet Tooth lesz, a Holy Men csapata Preacher mögé fog csoportosulni, a Dolls arca Dollface, míg a Skulls színeiben Mr. Grim tündököl majd. A játékban az eddigi infók alapján három játékmód lesz, ezek egytől-egyig csapat alapú játékfajták.

A Deathmatch nem szorul magyarázatra, sokkal érdekesebb a Nuke, melyben a cél az, hogy atombombát dobjunk az ellenfél által védett tereptárgyakra, például egy adott szoborra. Az egyik csapat minden erejével azon lesz, hogy elpusztítsa a védő bázisokat, míg a többieknek ezt nyilvánvalóan nem szabad hagynia. Érdekesség, hogy a védők közül el is rabolhatunk egy embert: őt belegyömöszölhetjük a készülő rakétánkba, majd együtt lőhetjük ki őket a már említett szoborra.

A Last Man Standing is igazi csapatmunkát követel meg: itt nem éri meg hősködni, mert bár elhalálozás után újraéledhetünk, ilyenkor a csapat közös életerőpontjait apasztjuk. A kooperáció és a kommunkáció elengedhetetlen, az győz, aki utoljára marad talpon.

Lesznek új fegyverek is: a fejlesztők személyes kedvence a mesterlövészpuska, amely akár egyetlen lövés után is azonnali halált okoz, ha megfelelő ideig tartjuk a célkeresztben az ellenfelet. A multi során természetesen lehet fejlődni, minél többet és minél ügyesebben játszunk, annál több extra jutalom vár ránk.

Új trailer is érkezett, ezt xXgoronikahunXx küldte be - a Twisted Metal október 4-én jelenik meg PS3-ra.

4.
4.
Noozi
szerettem az előző részeket is szóval ezt is nagyon várom!Vér,metál,fegyverek nem kell több :D
3.
3.
Hubert Cumberdale
Kár, hogy nem lesz pc-re , nagyon beteg játék Tuti el lennék vele egy darabig.
2.
2.
danez11
ekkkora fasság játékot még nem láttam, de épp ezért kell :P \m/
1.
1.
xXgoronikahunXx
szívesen!Hú multira már naon kiváncsi vagyok főleg a Deatmatchre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...