Warhammer 40.000: Dawn of War II

Folytatódik a Relic sikerstratégiája, a Warhammer 40.000: Dawn of War. A második rész alatt a Company of Heroes-ból megismert Essence 2.0 motor dübörög, a fizikáért felelős Havok-kal kiegészítve.

További Warhammer 40.000 játékok a THQ-tól

A Warhammer-rajongók megnyugodhatnak: a következő években is meg fogják kapni az adagjukat, legalábbis ha a THQ-n és a Warhammer-jogokat birtokló Games Workshopon múlik, a két cég ugyanis éppen most hosszabbította meg a kettejük között eddig is kiválóan működő kapcsolatot.

A Black Opsszal játszottak a legtöbben a Live-on

A Treyarch hidegháborús shootere olyan nagy neveket taszított le a trónról a november 22-től kezdődő héten, mint a Modern Warfare 2 és a Halo: Reach. Ezzel a Call of Duty: Black Ops lett a legnépszerűbb multis játék az Xbox Live-on. PC-s és konzolos listáinkból kiderül, milyen címekkel játszanak a legtöbben.

GC 2010: Lesz Dawn of War III, de várni kell rá

A GamesComon jelentették be a Warhammer 40.000: Dawn of War II második önállóan is futtatható kiegészítőjét, a Retributiont - bár azt hinnénk mindenki erről beszélt, a kíváncsiskodó újságírók egy sor olyan kérdést is feltettek a készítőknek, amelyek inkább a távoli, mintsem a közeljövőt érintik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kiváló hétnek nézünk elébe, hiszen végre megjelenik a hosszú évek óta készülő Final Fantasy XIII, de a következő napokra várjuk a Resident Evil 5: Gold Editiont is.

A Steam uralja az online játékboltok piacát

A hír talán nem meglepő, azonban mindenképpen említésre méltó, hogy a riválisok becslése szerint a Valve és a Steam piaci részesedése 70 százalékra rúg.

Dawn of War II - megjelent a The Last Stand

Ahogy a készítők megígérték, a minap letölthetővé vált a Warhammer 40.000: Dawn of War II ingyenes kiegészítője, a The Last Stand.

Kiegészül a Warhammer 40.000: Dawn of War II

A Relic már egy hete elkezdett célozgatni, hogy 2010-ben kiegészülhet a Dawn of War II, most pedig hivatalosan is megerősítették: jön a Chaos Rising!

Dawn of War II - Októberben jön a The Last Stand

Októberben érkezik az első Warhammer 40.000: Dawn of War II DLC, amely a The Last Stand nevet kapta, és egy új játékmódot, plusz sok újítást hoz majd magával.

Új móddal fog bővülni a Dawn of War II

A nemrég megjelent There Is Only War update után most egy új móddal fog bővülni a WarHammer 40,000:Dawn of War II véres és harcokkal teli világa!

Dawn of War II - A beígért csata

Ahogy azt a fejlesztők ígérték, megérkezett az újabb videó, amely az 1.4-es patch újdonságait tárja elénk, az Orkok és az Űrgárdisták között zajló csata folyamán.