Dawn of War II - Októberben jön a The Last Stand

Link másolása
Októberben érkezik az első Warhammer 40.000: Dawn of War II DLC, amely a The Last Stand nevet kapta, és egy új játékmódot, plusz sok újítást hoz majd magával.
Októberben érkezik az első Warhammer 40.000: Dawn of War II DLC, amely a The Last Stand nevet kapta, és egy új játékmódot, plusz sok újítást hoz majd magával.


Az ingyenes DLC október 14-től lesz letölthető, és egy új kooperatív, árkádszerű játékmódot fog tartalmazni, ahol három játékosnak kell egy arénában 20 ellenséges hullámot kivédenie. Három személyre szabható főhős közül lehet választani, majd a kapott XP-t új fegyverekre, különleges támadásokra lehet becserélni. Ilyen például az űrgárdista új képessége, mellyel segítségül hívhat egy a számítógép által vezérelt Dreadnaught egységet, mely segít kitisztítani a terepet, vagy pedig a trailerben is látható pusztító hullámmal láthatjuk el Farseer hősünket. Minden negyedik hullám egy meglepetést vagy főellenséget hoz magával, amik lehetnek saját hőseink másai is.



Ha elértük a legmagasabb szintet, lehetőségünk lesz választani. Vagy folytatjuk tovább a játékot, és további tapasztalatot gyűjtünk, vagy pedig becserélhetjük addig összegyűjtött pontjainkat egy 'Elit csillagra', hogy felvághassunk vele. Mindegyik választás egy ritka tárggyal, és az XP-k lenullázódásával jár. Mivel az új letölthető tartalom ingyenes, új achievementek nem kaptak helyet a kis csomagban, de nem is azokért játszunk a játékkal. Az egyik fejlesztő megerősítette, hogy további javítások, új pályák, multiplayer-kiegyensúlyozások és pár meglepetés is várni fog ránk. Két új videó és pár új kép is érkezett, jó nézelődést kívánok mindenkinek!

1.
1.
mutle
EZ KURVANAGY LESZ:D

tök kemény az elda az ork meg az ürgárdista 1ütt:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...