Bayonetta PS3, WIIU, X360

Tomb Raider után egy újabb női főszereplő, aki megdobogtatja a férfiak szívét, miközben halomra lövi ellenségeit.

E3 2009: Giga galéria összeállítás a második napról

A Nintendo galériája után most jöjjenek a PC-s és nagykonzolos címek. Annyi van, hogy már az is egy külön program, hogy az ember végigolvassa a neveket!

E3 2009: Újabb kiállítás előtti trailer-csomag

Egyetlen éjszaka alatt megint irgalmatlan mennyiségű videó gyűlt össze a jövő héten kezdődő E3 kapcsán. Az összeállításban nagyon jó címek szerepelnek, ne hagyd ki!

Sega - Hat játék már biztosan lesz az E3-on

A Sega is már gőzerővel készül az idei E3-ra, ennek köszönhetően már bejelentette, hogy melyik lesz az a 6 játék, amit biztosan bemutatnak az idei rendezvényen.

Bayonetta - Izgalmas gameplay jelenetek

Vadi új trailer látott napvilágot a Bayonetta kapcsán, amelyben végre szemügyre vehetjük a Devil May Cry sorozatra hasonlító játékmenetet.

Friss screenshotok nemzeti ünnepre

Olyan játékok screenshotjai dobják fel nemzeti ünnepünket, mint a Bayonetta, a Demigod, a Fight Night, a Resistance, a Stormrise, vagy a Tekken 6. Jó nézelődést!

Karácsonyi kívánság SEGA módra

A SEGA szeretne kellemes ünnepeket kívánni nekünk, játékosoknak. A videóban megcsodálhatjuk a cég gondozásában jövőre megjelenő játékokat.

Bayonetta - képeken a kecses boszorkány

Néhány kép érkezett az unalmas vasárnap estére, mégpedig a Bayonetta kapcsán, amelyeken megcsodálhatjuk a hősnőt, valamint néhány ellenfelét.

TGS 2008: A screenshotok második eljövetele

Újabb nagy adag screenshot érkezett a TGS-ről. Van Battlefield, Fallout, Halo 3 Recon, Motorstorm, Tomb Raider, és még jó pár más is!

GC 2008: A második nagy galériafrissítés

A Games Convention 2008 alatti második nagy galériafrissítésben van Crysis, Diablo, GTA, Operation Flashpoint, Prince, PES2009, WOW, meg minden más.

Bayonetta előzetes

Nem véletlen, ha senkinek sem cseng ismerősen a PlatinumGames név. A 2006-ban még Seeds Inc néven alapított játékfejlesztő stúdió eddig nem sokat hallatott magáról, pedig érdemes rá odafigyelni, hiszen nem kisebb nevek állnak mögötte, mint Shinji Mikami, Atsushi Inaba és Hideki Kamiya. A főleg volt Capcomos fejlesztőkből és producerekből álló csapat nem ma kezdte a szakmát, többek közt nekik köszönhetjük az Okamit és a Viewtiful Joet is.