Bayonetta PS3, WIIU, X360

Tomb Raider után egy újabb női főszereplő, aki megdobogtatja a férfiak szívét, miközben halomra lövi ellenségeit.

Milyen játékokat várhatunk januárban?

A Gametrailers elkészítette a 2010 első havában megjelenő játékok kedvcsinálóját, amelyek között olyan nevek vannak, mint a Bayonetta, Mass Effect 2 stb.

Bayonetta demóteszt

Végtelen hosszú lábak, formás feszes mellek, szemüveges titkárnő fej, minden végtagon egy pisztoly, halálosan hatásos hajzuhatag… igen-igen ő Bayonetta, a boszorkány, aki 500 éves álmából felkelve azt se tudja, hogy kicsoda és mi a szerepe a világban…

Jövő héten jön a Bayonetta demója

Bár a japánok már magát a végleges verziót is kipróbálhatták, a hazai megjelenésre a jövő év elejéig várni kell - szerencsére a demó már december elejétől letölthető.

Januárban érkezik hozzánk a Bayonetta

Japánban ma jelent meg a Platinum Games hack & slash játéka, a Bayonetta. amely a következő év januárjában érkezik az amerikai és európai üzletek polcaira.

Remek pontszámokkal büszkélkedhet a Bayonetta

Japánban hamarosan megjelenik a Bayonetta, amely leginkább a Devil May Cry sorozatra hasonlít, és az előzetes tesztek alapján nagyszerű értékeléseket kapott.

Októberben érkezik a Bayonetta japán demója

Messze még a megjelenés, ám aki egy kis akciót szeretne, az október 8-án belevetheti magát a Bayonetta demójába, feltéve ha beszéli a japánt.

Bayonetta - Házon kívül portolták PS3-ra

A játékot fejlesztő cég, a Platinum Games CEO-ja, Tatsuya Minami elárulta, hogy a Bayonetta Playstation 3-ra szánt változatát nem ők készítették.

TGS 2009: Ilyen lesz a Sega felhozatala

A hónap végén kerül megrendezésre a következő neves gamer esemény, a Toky Game Show, amelyen szép felhozattal képviselteti magát a Sega.

GamesCom 09: A screenshotok harmadik eljövetele

Gyönyörű madárcsicsergős reggelre ébredtünk. Friss pirítós illat lengi be a teret, mi sem esik ilyenkor jobban, mint nyújtózni egy nagyot, és megnézni a friss shotokat!

Idén már nem jelenik meg a Bayonetta

A Bayonetta a Sega egyik legígéretesebb címének tűnik, s nem csak szerintünk, de a kiadó fejesei szerint is, akik éppen ezért döntöttek a megjelenés eltolása mellett.