Bayonetta PS3, WIIU, X360

Tomb Raider után egy újabb női főszereplő, aki megdobogtatja a férfiak szívét, miközben halomra lövi ellenségeit.

Felvásárolta Shinji Mikami stúdióját a ZeniMax

A ZeniMax Media tovább folytatja agresszív terjeszkedését a játékpiacon. Az id Software, a Bethesda és az Arkane Studios után lecsaptak a Tango Gameworksre is, melyet a Resident Evil alkotója, valamint a Bayonetta és a Vanquish rendezője, Shinji Mikami irányít.

Új Star Foxot készítene a Bayonetta atyja

A Bayonetta és az Okami atyja, Hideki Kamiya saját bevallása szerint szívesen elvállalná egy új Star Fox játék elkészítését - már ha a Nintendo is úgy akarja persze.

Folytatásokon gondolkodik a Sega

A Bayonettát, az Aliens vs. Predatort és az Alpha Protocolt is folytatná a Sega: a cég fejese egyúttal kijelentette, hogy muszáj lesz belehúzniuk X360 és PS3 fronton.

Nyereséggel zárta a Sega az utóbbi kilenc hónapot

Profittal zárta a 2010-es üzleti év első kilenc hónapját a Sega, bár túl sok sikercíme nem volt és mint tudjuk, a játékeladások is egyre csökkentek az utóbbi időben.

Kamiya folytatná Bayonetta kalandjait

A SEGA gondozásában megjelent játék hatalmas sikereket ért el a műfajra fogékony játékosok körében, Kamiya pedig szívesen folytatná Bayonetta kalandjait.

Bayonetta teszt

Már a demó változat is erőteljesen megosztotta a játékosok véleményét, mégis valami misztikus oknál fogva a legszigorúbb és legelismertebb újságok is nagy elismeréssel borulnak le Bayonetta lába elé, akinek ez igencsak kedvére való cselekedet… lássuk hát, hogy vajon ennek mi lehet az oka. Maradjatok velünk!

Új játékon dolgoznak a Bayonetta fejlesztői

A Platinum Games előző két munkája kiválóan sikerült, reménykedünk, hogy a továbbiakban is hasonlóan jó címekkel kápráztatnak el bennünket.

A következő heti játékmegjelenések és mozifilmek

A kiadók lassan kezdenek feléledni a karácsonyi elhízásból. Jön a Borderlands DLC, a Bayonetta, a Darksiders, a Matt Hazard 2, és mozikban az új Sherlock Holmes is!

Milyen játékokat várhatunk januárban?

A Gametrailers elkészítette a 2010 első havában megjelenő játékok kedvcsinálóját, amelyek között olyan nevek vannak, mint a Bayonetta, Mass Effect 2 stb.

Bayonetta demóteszt

Végtelen hosszú lábak, formás feszes mellek, szemüveges titkárnő fej, minden végtagon egy pisztoly, halálosan hatásos hajzuhatag… igen-igen ő Bayonetta, a boszorkány, aki 500 éves álmából felkelve azt se tudja, hogy kicsoda és mi a szerepe a világban…