Bayonetta PS3, WIIU, X360

Tomb Raider után egy újabb női főszereplő, aki megdobogtatja a férfiak szívét, miközben halomra lövi ellenségeit.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét a múltidézés jegyében zajlik majd. Visszatérünk az N64-es platformerek korába, megújul egy klasszikus szerepjáték, és még a meglepetésmegjelenésünk is egy régóta várt port lett!

PC-re is megjelent a Bayonetta

Áprilisi tréfának hittük, de a Sega végül véresen komolyan gondolta a 8-bites Bayonettával elindított marketingkampányt. A japánok tényleg elhozták PC-re a bőrszerkós csajt.

Bayonetta-bejelentést teasel a Sega?

Úgy tűnik, a Sega készül valamire a Bayonetta háza táján, mivel egy frissen fellőtt teaser oldalon visszaszámlálásba kezdett. A rajongók szerint a háttérben lapuló képen kedvenc hősnőjük lába látható.

E3 2016: Az Okami és a Bayonetta is folytatódhat

A Bayonetta és a Devil May Cry atyja, Hideki Kamiya a brit Metrónak adott interjúban elárulta, a Scalebound befejeztével mindenképpen szeretne egy Okami- és Bayonetta-folytatást.

Bayonetta Wii U teszt

Fekete bőrnaci, kerek fenék, hatalmas dekoltázs. És két aranyozott csizma, gépfegyverrel a sarkaiban. Visszatért, itt van köztünk. Ő Bayonetta, az Umbran Boszorkányok egyik utolsó leszármazottja.

E3 2014: Az első Bayonetta is kijön Wii U-ra

A Nintendo bemutatóján a Bayonetta 2 is előkerült természetesen, a Wii U-exkluzív nemcsak egy előzetest kapott, de azt is elmondták, mikor számíthatunk a megjelenésére. Ja, és jár hozzá az első rész portja is, ingyen.

Traileren a Bayonetta-anime

Új előzetest kapott a Bayonetta-anime, a Bloody Fate alcímet viselő alkotás még a Tokyo Game Show falai között mutatkozott be. Egy hónap van hátra egyébként a japán mozipremierig.

TGS 2013: Anime készül a Bayonetta alapján

A Platinum Games a Tokyo Game Show során jelentette be, hogy egész estés anime készül a Bayonetta alapján. Japánban novemberben lesz a mozipremier, az első előzetest már láthatjátok is belőle.

Volt Bayonetta 2, de mégsem készül el

A legutóbbi pletykák szerint a Sega és a PlatinumGames valóban dolgoztak a Bayonetta folytatásán, azonban a kiadó pénzügyi nehézségei és az ebből fakadó átszervezések miatt a játék mégsem fog elkészülni. Ez tulajdonképpen nem lenne meglepő, hiszen a Bayonetta anyagilag nem volt túl sikeres.

Anarchy Reigns - mozgásban Bayonetta

Oké, lehet, hogy jobban örültünk volna annak, hogy a titkárnős külsejű végzet asszonya inkább a Bayonetta 2-ben tűnik fel, nem pedig vendégszereplőként az Anarchy Reigns-ben, a rajongók viszont ennek az apró falatnak is örülhetnek - lássuk, miként domborít a leányzó az új szerepében.