Games Convention 2008

A világ legnagyobb játékkiállításának 2008-as eseményeit, képeit és további érdekességeit magába foglaló adatlap.
Típus: Játékkiállítás, Rendezvény

GC 2008: NFS Undercover - infók és képek

Az NFSUnlimited.net-nek köszönhetően újabb infók és képek érkeztek a Need for Speed következő részéről. Lássuk az új információkat!

GC 2008: Az első videóözön

Rengeteg új videót leshetünk meg a Games Convention rendezvénynek köszönhetően, mint a Team Fortress 2, Merecenaries 2, FIFA 2009 stb.

GC 2008: Bemutatkozik a Dawn of War 2 új faja

A Warhammer 40.000: Dawn of War 2 eleddig nem okozott túl nagy meglepetéseket játszható frakciók terén, ma végre azonban bejelentésre került egy új faj.

GC 2008: Úton a következő House of the Dead

Bár a hivatalos bejelentés még nem történt meg, az első médiaanyagok kiszivárogtak a Sega egyik meglepetéséről, ami nem más, mint az új House of the Dead.

GC 2008: Swarm: First Contact bejelentés képekkel

Rövid bejelentés keretében mutatták a német Studio Coreplay új tudományos-fantasztikus belső nézetű lövöldéjét, a Swarmot, mely PC-re és X360-ra érkezik.

GC 2008: A játékok listája

Idén is megrendezésre kerül Lipcsében a Games Convention nevezetű rendezvény, ahol a kiadók bemutatják különböző alkotásaikat.

GC 2008: A Nintendo biztosan nem jön Lipcsébe

Szinte biztos, hogy az idei Games Convention a Nintendo nélkül kerülnek megrendezésre: nem lesz Wii, nem lesz DS - legalábbis a Nintendo színeiben nem.