Games Convention 2008

A világ legnagyobb játékkiállításának 2008-as eseményeit, képeit és további érdekességeit magába foglaló adatlap.
Típus: Játékkiállítás, Rendezvény

GC 2008: A hatodik videóözön

A hatodik összeállításban látható a Starcraft 2, Dragon Age: Origins, Sacred 2: Fallen Angel, Red Faction: Guerrilla, Motorstorm: Pacific Rift stb.

GC 2008: Lesz Heavy Rain demo, valamikor

A játékot fejlesztő Quantic Dream fejese, David Cage elárulta, hogy terveznek demó verziót kiadni a játék megjelenése előtt, valamint DLC tartalmat is.

GC 2008: WoW: Wrath of the Lich King trailer

Végre megtekinthető a nagysikerű World of Warcraft második kiegészítőjének a trailere, amit majd a játék elején is láthatunk. Fantasztikusra sikeredett!

GC 2008: A Tom Clancys EndWar is jön PC-re

A Bully és a Silent Hill után újabb, eddig konzol exkluzívként ismert játékot jelentettek be PC-re. Fiúk-lányok, számítógépre is elkészül a Tom Clancys EndWar!

GC 2008: A második nagy galériafrissítés

A Games Convention 2008 alatti második nagy galériafrissítésben van Crysis, Diablo, GTA, Operation Flashpoint, Prince, PES2009, WOW, meg minden más.

GC 2008: PC-re is megjelenik az új Silent Hill

Eredetileg kizárólag az újgenerációs konzolokra jelentették be a Silent Hill ötödik részét, de Lipcsében megtudtuk, hogy lesz számítógépes változat is.

GC 2008: SingStar-bejelentések a kiállításról

Klasszikus Disney-dalok az új SingStar-kiegészítőben, egy ingyenes javítás segítségével pedig a PS2-es dalokat is énekelhetjük PS3-on, tudtuk meg a Sony konferenciáján.

GC 2008: Bemutatták a Simon the Sorcerer 5-öt

A The Games Company büszkén jelentette be, hogy már nagyban dolgoznak a szép múltú Simon the Sorcerer című kalandjáték ötödik epizódján.

GC 2008: Sztárparádé a Red Alert 3-ban

Az Electronic Arts ismét gondoskodott arról, hogy a Command & Conquer játékok védjegyévé vált videók a Red Alert 3-ban se maradjanak sztárok nélkül.

GC 2008: Készül a Hearts of Iron harmadik része

Lipcsében a Paradox Interactive leleplezte eddig Project Mayhem néven futó játékát, ami nem más lesz, mint a Hearts of Iron sorozat harmadik része.