GC 2008: NFS Undercover - infók és képek

 • Írta: ATi0021
 • 2008. augusztus 20.
 • Hír
Az NFSUnlimited.net-nek köszönhetően újabb infók és képek érkeztek a Need for Speed következő részéről. Lássuk az új információkat!
Az NFSUnlimited.net-nek köszönhetően újabb infók és képek érkeztek a Need for Speed következő részéről. Lássuk az új információkat!


 • szabadon bejárható nyitott területet kapunk
 • lesznek rendőrök
 • csak nappal lesz ezúttal kimarad az éjszaka
 • akció vezetési modell (képesek leszunk mutatványokat végrehajtani)
 • circuit, sprint, canyon, highway battle játék módok (nem lesz gyorsulás és drift)
 • nagy Hollywood-i stílusú történet
 • lesz vizuális tuning Autosculpt-tel
 • lesz teljesítmény tuning
 • lesz nitró és időlassítás

Ugrás a galériához

37.
wynner0
Tores ugye nem lesz??Gepigenyt jo lenne tudni ne akkor deruljon ki mikor mar jatszik vele mindenki.
36.
Thomka21
Mit rinyáltok bolondok? Vegyetek jó gépet és nem lesz gond a futtatással!!!!

Itt sírtok, nincs gépigény, nincs éjszaka, nincs drift?!?!?!?

Amúgy + a MOST WANTED volt a legjobb NFS!!!!!
35.
Tomie7
Ja és még annyit ,hogy egy gépigény hírt adhatnának már!
34.
Tomie7
Basszák meg nem lesz benne gyorsulás meg drift! :'(

Meg csak nappal lesz mint a Most Wantedben és nem lesz éjszaka sem! :'(

Ja tényleg idézem elvileg azt mondták ,hogy nappal és északa lesz ,de mostmár azt is kihagyták!

37: Igazad van ez szinte tiszta Most Wanted
33.
Drider
A cicis néni jó, a többi már megszokott... :D (Reggel lesz? Ugyanúgy nem, mint a Most Wanted-ben?)
32.
Aramisz93
SZoval szinte ugyanazok lesznek, mint ami már a Most wantedben is megtalálható volt...miért érzem azt, hogy ez is csalódás lesz?:(
31.
laca009
francért nem tudnak már egy élethű nfs-t csinálnni miért nem változik a nappal és az éjszaka? de annak örülök hogy nem lesz drift de remélem törni fog az autó az idő lasítás is naon jó hogy vissza jön meg a canyon is :))) remélem jó lesz csak csiszolják meg a graf motort hogy lehessen le butitani szépen:)
30.
Nazgul44
jól van gyerekek nem kell sírni én bízok az EA-ben hogy összedobnak valami fasza kis játékot ami a pro street-nél csak jóbb lesz(mondjuk a pro street PSP-ne bejött de PC anyira nem)
29.
Batri
nem lesz drift T_T brühühűűűűűű :'(
27.
tombar
16: a highway battle mit takar? olyan 300 méteres legyorsulást, minta z u2ben?

jah a free roamingban télleg jó driftelni, főleg az u2ben a repülőtérnél. bár maga a szelleme hiányozni fog. de most ezt nem értem most lesz ilyen mód vagy nem? bár sztem a nemet véletlen kihagytad :)
26.
SzocsA
a most wantedbe az volt a sz@r hogy volt amikor 100 rendőrautó is üldözött aztán nagy nehezen sikerűlt elbújni majd 2 perc múlva megint elkezdtek üldözni! amikor felálítottak egy blokádot! az egyik kocsi civil autó volt a blokádban egy zöld autó volt

lehet hogy elfogytak a kocsik és a rendőrség menet közben elkobozta az arra járó sofőrtől!
24.
lac15
hát én a gyorsulást nem hiányolom nagyon

sajna az Nfsu1 óta nem is tudták megcsinálni rendesen

de a driftet énis hiányolom

de azért sirni nem fogok érte

én a pörgös sprint versenyeket szerettem a legjobban eddig az összes nfs-ben, ha összetudnak hozni eg ypörgös játékmenetet akk már nem lesz gáz

az napszak változásról meg anyit h tényleg bele rakhatták volna az éjszakát de ha olyan lett volna az este mint a Carbonban akkor inkább jobb h kihagyták mivel az miatt elég lehangoló és unalmas volt az a játék
23.
zoenn
Hamarosan jön a leleplező előzetes.
22.
suti_88
van egy oylan érzésem hogy ez is megfog bukni. hiába csili vili a grafika, ha megint lesz benne oylan nitrózás, hogy magától ujratöltődik, ami full gagyi, de a drag illetve drift hiánya is megbocsájthatatlan, feltéve, ha tudtak volna olyan driftet csinálni mint a grid-ben, valamint az hogy megint nappal játszódik, hát nagy csalódás, én már eleve igy várom, és akkor maximum cak kellemes meglepetés érhet, addig meg elbohóckodom a griddel
21.
szuki
Mér nem lesz éjszakai futam, tiszta szar, 1 napszakváltást tehettek volna bele.
20.
MetalLord
Ez nagyon jó lesz sztem, kíváncsi vok hogy jobb lesz az MW-nél
19.
Vincenzo
eddíg tetszettek a hírek, most viszont egyre inkább nem tetszik a dolog...mi az, hogy nem lesz drift meg gyorsulás????...szerintem ez 2 olyan versenymód amit nagyon sokan szeretnek, erre kiveszik őket...elég szemétség. meg szerintem a játék ugyan úgy fog kinézni mint a MW, vagyis tele lesz hosszú és idegesítő üldözésekkel, amiket az5ödik után megun az ember....
18.
Maxxer
egyet nemértek én hogy mértkell egyik nfs-ből kivenni "X" versenymódot a következőbe meg beletenni és akkor meg onnan kiveni másikat hát én csak nézek:S de attól függetlenül várom épp tegnap raktam fel mw-t még mindig kiemelkedik az útobbi 2ből.:)
17.
Nazgul44
Én sem értem hogy mi a megerőltető abban hogy beraknának egy napszakváltót a játékba...ha a drift-et meg a gyorsulást kihagyták akkor sztem annak oka volt és tuti hogy lesznek olyan új versenyek amik majd jobban bejönnek.Minden esetre már nagyon várjuk:)
16.
3D
Ez mind szép és jó, várom nagyon, de nem hiszem el, hogy a driftet valahogy nem lehetett volna belerakni. Mindenesetre szerintem jó lesz.
15.
drip
ÁÁÁÁá nem lesz éjszaka???? és nem lesz drift????? :S:S:S ne már pont ezeket hagyák ki eddig 100%-ig megvoltam elégedve a hírekkel de most valahogy ez rosszul esett de mind1 végülis ha jó lesz akkor lehet ezeket 1 perc alatt elfelejtem :)
14.
ATi0021
15: Gyorsulásra szerintem eleve jó lesz majd a Highway Battle. A drift igaz hogy lesz benne mint mód, de ettől még free roamingba lehet majd driftelni.
12.
KonzolfanTheMan
Hm... én is hiányolni fogom az éjszakát:P:)... de nem baj, nekem idáig bejön...:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...