Games Convention 2008

A világ legnagyobb játékkiállításának 2008-as eseményeit, képeit és további érdekességeit magába foglaló adatlap.
Típus: Játékkiállítás, Rendezvény

GC 2008: A nyolcadik videóözön

A nyolcadik összeállításban helyet kapott a MotoGP 08, X-Blades, NBA Live 09, Darksiders: Wrath of War, Warhawk, Mercenaries 2, Lord of the Rings: Conquest stb.

GC 2008: A hetedik videóözön

Új videók érkeztek, melyek között megtalálható a Bioshock, The Wheelman, Ratchet & Clank Future: Quest for Booty, Postal 3, Race Pro stb.

GC 2008: Shellshock 2 Blood Trails - zombikkal

Mikor az ember azt hinné, hogy már semmi újat nem tudnak kitalálni, jön egy Shellshock 2: Blood Trails, és zombik özönlik el a vietnámi háború csatamezőit.

GC 2008: Grand Theft Auto 4 - túl a sokmillión

Eddig több mint hatmillió Grand Theft Auto 4 talált gazdára világszerte - a Niko Bellic történetét feldolgozó cím így az idei év legkeresettebb játéka lett! (UPDATE)

GC 2008: Feltűnt Duke Nukem - de hol a játék?

Duke Nukemet a Games Convention sátrai között vélték felfedezni a látogatók. A sztár vidáman fényképezkedik mindenkivel - a játéknak viszont hűlt helye.

GC 2008: Készül az első Age of Conan expanzió

Pletykákat hallottunk már vele kapcsolatban, hivatalosan azonban nem erősítették meg eddig a Funcom munkatársai az első Age of Conan kiegészítő készültét.

GC 2008: Mégsem lesz Starcraft MMORPG?

Továbbra is csak álom marad a StarCraft MMORPG: Frank Pearce, a Blizzard munkatársa szerint egy Starcraft MMO fejlesztése rettentően nehéz munka lenne.

GC 2008: Force feedback versenykormány Wiihez!

A Logitech a mai napon bejelentette a világ első force feedbackes versenykormányát Nintendo Wiihez. A hardver az Undercoverrel is kompatibilis lesz!

GC 2008: Art of Murder - Hunt for the Puppeteer

Az Art of Murder: Hunt for the Puppeteer játékban Nicole Bonnet FBI ügynöknő bőrébe bújva feladatunk egy sorozatgyilkos felkutatása és elfogása.

GC 2008: NFS Undercover weboldal és borítók

Az Electronic Arts mára virradóra fellőtte a Need for Speed: Undercover hivatalos weboldalát, valamint kiadta a dobozfotókat. Megjelenés november 21-én!