Games Convention 2008

A világ legnagyobb játékkiállításának 2008-as eseményeit, képeit és további érdekességeit magába foglaló adatlap.
Típus: Játékkiállítás, Rendezvény

GC 2008: Újabb Xbox 360 árcsökkentés várható

Amerikában már biztos, de talán nálunk is lehet egy újabb nagyobb Xbox 360 árcsökkentés. A nagy halászlén túl a legolcsóbb modell 32000 forint lesz!

GC 2008: GTI Club+ bejelentés képekkel

Autóversenyes játékon dolgozik a Virtua Tennis 3-at is jegyző Sumo Digital. A GTI Club+ boltban nem lesz kapható, beszerzése csak és kizárólag a PSN-ről lesz lehetséges.

GC 2008: NFS Undercover demo gameplay videó

Mozgásban az új Need for Speed. A GC-re kivitt demóból érkezett egy kamerás gameplay felvétel, melynek a minősége nem a legjobb, de a lényeg azért látszik!

GC 2008: Az ötödik videóözön

Új videók tekinthetők meg többek között a MadWorld, EndWar, Brothers in Arms: Hells Highway, Resistance Retribution, Valkyria Chronicles kapcsán.

GC 2008: A negyedik videóözön

A soron következő összeállításban megtalálható a LittleBigPlanet, Pro Evolution Soccer 2009, Men of War, Pure, Mirrors Edge és Far Cry 2.

GC 2008: Lords of Shadow bejelentés videóval

A Konami Digital Entertainment a Games Convention rendezvényen bemutatta legújabb játékát, amelyet a Mercury Steam fejleszt PS3-ra és X360-ra.

GC 2008: 7 perces Prince of Persia videó

Nem kevesebb, mint 7 perces videó érkezett a legújabb Prince of Persia epizódról, amelyet sokan Prodigy alcímen emlegetünk és télen kerül a boltok polcaira.

GC 2008: Fallout 3 megjelenési dátum

A Bathesda Softworks elnöke, Vlatko Andonov ma bejelentette, hogy sikervárományos játékuk, a Fallout 3 ősszel fog a boltok polcaira kerülni.

GC 2008: PC-re is lesz Bully Scholarship Edition

PC-re is elkészül a Playstation 2-n, Wii-n és Xbox 360-on már hódított Bully, más néven a Canis Canem Edit. Dátum és bejelentés egyelőre nincs.

GC 2008: Az első nagy galériafrissítés

Szép nagy adag screenshot érkezett a GC-ről. Van itt Call of Duty, Endwar, Far Cry, Killzone, Mortal Kombat, Resident Evil, meg minden más finomság.