Need for Speed: Undercover

A Need for Speed sorozat soron következő része, melyet küldetésalapú történeti szállal áldott meg az Electronic Arts.

NFS: Undercover - folytatódik a fejlesztői napló

Újabb videó vált elérhetővé az Undercoverből, amelyből megtudhatunk pár dolgot a játék fejlesztéséről, illetve kiderül, hogyan fog viselkedni a járművünk verseny közben.

NFS: UC - bemutatkozik Tri-City Bay városa

Bemutatkozik Tri-City Bay, a Need for Speed: Undercover városa. A játék legújabb trailerében végre megismerkedhetünk az összes kerülettel!

Képek és videó a Need for Speed: Undercoverből

Tizenegy új screenshot és egy gameplay videó érkezett az NFS Undercover-ből. A kamerás mozgókép több mint negyed órás, de érdemes végignézni!

Új Renault Mégane Coupé az Undercoverben

Újabb autót köszönthetünk a Need for Speed: Undercover autólistáján, méghozzá az új Renault Mégane Coupét, mely a Párizsi Autó Shown mutatkozott be.

TGS 2008: NFS - Undercover videó és képek

Megérkezett az első Need for Speed: Undercover gameplay videó az idei Tokyo Game Showról, míg a délután kaptunk néhány új képet és háttérképet is.

TGS 2008: Az első nagy adag screenshot

Rengeteg új kép érkezett, van Blitz II, Gears of War 2, Halo 3 Recon, Heavy Rain, James Bond, Mirrors Edge, NFS, Skate 2, meg minden más egyéb!

NFS Undercover - Cops and Robbers gameplay

Cops and Robbers néven új online játékmód debütál a Need for Speed: Undercoverben. A versenyen max nyolcan vehetnek rész, négy rendőr és négy rabló.

Már készül a következő Need for Speed

Még meg sem jelent a Need for Speed: Undercover, de máris készítik a következő részt. Mindezt megerősítette az EA Black Box producere, Jesse Abney is.

Előrendelhető a Need for Speed: Undercover

A Gamekapocs webáruházból már előrendelhető a Need for Speed: Undercover PC-s, PS2-es, Playstation 3-as és Xbox 360-as változata. Megjelenés november 21-én.

Budapest Game Show 08 - programok és meghívó

2008 október 25-én szombaton megrendezésre kerül a második Budapest Game Show. A helyszín a Millenáris Parkban található Teátrum.