Need for Speed: Undercover

A Need for Speed sorozat soron következő része, melyet küldetésalapú történeti szállal áldott meg az Electronic Arts.

Hetedik helyen nyitott itthon a Prototype

Úgy tűnik, itthon is nagy népszerűségnek örvend a Prototype: Alex Mercer rejtélyes átalakulására még az új Terminatornál is többen voltak kíváncsiak.

Átvette a vezetést a The Sims 3 a hazai toplistán

Gyakorlatilag a Wrath of the Lich King megjelenése óta a World of Warcraft és legutóbbi kiegészítője vezette a hazai toplistát - egészen a The Sims 3 boltokba kerüléséig.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Ismét dobogón a Grand Theft Auto IV, Wolverine még mindig tartja pozícióját, s ezúttal sem az Euro Truck, sem a Táltos Paripám nem jutott be a legjobb tíz közé.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megint nem változott sokat a toplista, a legjobb tíz helyét gyakorlatilag hetek óta ugyanazok a sztárjátékok uralják - Wolverine azért továbbra is kitart.

Kora hajnali galériafrissítés Duke Nukemmel

Olvasóink kívánságának eleget téve ma még korábbra tettük a hajnali galériafrissítést. Öt óra, csiripelnek a madárkák, de mit keres itt Duke?

Friss screenshotok a korán kelőknek

Nem is kezdődhetne jobban a nap, mint néhány friss screenshottal. Reggelire van Blood Bowl, Crimecraft, Split/Secong, Terminator, meg pár más finomság is!

Itt a Need for Speed: Undercover első DLC-je

PlayStation 3 után végre PC-n is elérhetővé vált a Need for Speed: Undercover első DLC-je. Az Xbox 360-as letölthető tartalom később érkezik.

Megjelent az iPhone-os NFS: Undercover

Az eredeti játékhoz képest bő fél év késéssel bár, de végre iPhone-ra is megjelent a Need for Speed: Undercover. A cucc már elérhető az AppStore-on.

Megérkezett a legfrissebb hazai toplista

Az április 19-ével végződő héten sem történt sok változás a hazai játékeladásokat összegző toplistán, az élmezőny még mindig a régi, s többiek is alig mozdultak a helyükről.

Úton a Need for Speed: Undercover első DLC-je

Az EA megerősítette a hivatalos Need for Speed blogon, hogy hamarosan érkezik az első, Challange Series alcímet viselő DLC a Need for Speed: Undercoverhez.